MasterChef: Ένας παίκτης δεν θα επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του διαγωνισμού

Masterchef

MasterChef, απόψε στις 21:00 στο Star.

Ο Νικόλας Καραμπούλης από την γκρι μπριγάδα του MasterChef2024, ήταν αυτός που, μετά και την ψηφοφορία, αναδείχθηκε ως ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση στο χθεσινό (22/2) επεισόδιο του reality μαγειρικής του Star.

Απόψε (Παρασκευή 23/2) θα έρθει αντιμέτωπος με τη Βιβή Ζησιμοπούλου και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο από την μπριγάδα του και τον Αλέξανδρο Λούπο από την αντίπαλη, μπορντό, μπριγάδα.

Στη Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας οι τέσσερις υποψήφιοι του MasterChef καλούνται να αναγνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα 30 ταπεινά, καθημερινά υλικά, που κρύβονται κάτω από τις καμπάνες. Όπως θα αποδειχθεί, τα παιδαριώδη λάθη, που θα γίνουν, θα κοστίσουν σε κάποιους  πολύ ακριβά.

Στην αποψινή Δοκιμασία Αποχώρησης οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2024 τον ιδιαίτερα αγαπητό τους chef, Σωτήρη Ευαγγέλου.

Ποιοι θα είναι τελικά οι τρεις υποψήφιοι, που θα λάβουν μέρος στη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου και ποιος δεν θα επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του MasterChef;

MasterChef, καθημερινά στις 21:00 στο Star.