MasterChef: Έξαλλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος! «Όποιος δεν πιάνει αυτή τη λεπτομέρεια… απλά βάζει κάτι κουτσουλιές στα πιάτα!»

MasterChef

Ο εκνευρισμός του Κουτσόπουλου και το παράδειγμα που έφερε γέλια στους παίκτες του MasterChef.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκνευρίστηκε κατά τη διαδικασία της βαθμολόγησης των πιάτων των δύο κρινόμενων ομάδων του MasterChef. Οι απανωτές ερωτήσεις του Σωτήρη Κοντιζά στον αρχηγό της κόκκινης ομάδας, τον Ντέιβιντ Τζίμερσον απέδειξαν πως εκείνος δεν είχε δοκιμάσει καμία από τις παρασκευές των τριών πιάτων που έδωσαν στους κριτές του MasterChef.

«Τί δοκίμασες;» απόρησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Από το άγχος που είχα, απλά ήθελα…» ξεκίνησε να λέει ο Ντέιβιντ και ο Σωτήρης Κοντιζάς συμπλήρωσε: «Να ανοίξει η γη να σε καταπιεί».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξέσπασε στο επεισόδιο του MasterChef με τη δικαιολογία του άγχους που άκουσε: «Μα δεν πρέπει να έχεις άγχος; Το μεγαλύτερο άγχος δεν πρέπει να είναι τι θα σερβίρουμε στον κόσμο; Για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό γιατί είναι μαγειρικό και είναι κανόνας και είναι για πάντα και δεν είναι ούτε τηλεόραση, γιατί το ακούω και εκνευρίζομαι τώρα… το μεγαλύτερο άγχος που έχει ένας άνθρωπος που μαγειρεύει, δεν είναι τι θα σερβίρει στον κόσμο; Αυτό δεν πρέπει να είναι το άγχος; Ό,τι και να έχει συμβεί! Εμένα το μεγαλύτερο μου άγχος όταν μαγειρεύω είναι αν θα με βρίσουν οι έξω ή αν θα έχω κάνει καλά τη δουλειά μου να κοιτιέμαι στον καθρέφτη και να λέω τι γαμ… που είμαι. Το άγχος το δημιουργικό το ωραίο, το καλό είναι το τελικό σου αποτέλεσμα, αυτό δηλαδή που βάζεις μέσα σε αυτό το καταραμένο πιάτο να αξίζει τον κόπο! Να έχεις ευχαριστήσει κάποιον. Μαγειρικά, όποιος δεν πιάνει αυτή τη λεπτομέρεια, δεν κάνει τίποτα στη μαγειρική, απλά βάζει κάτι κουτσουλιές στα πιάτα και λέει στους φίλους του τι καλός που είναι.»

Λίγο αργότερα βέβαια το παράδειγμα που έφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προκάλεσε γέλια στις δύο ομάδες και αλάφρυνε την τεταμένη ατμοσφαίρα.

MasterChef: Ποια ομάδα κέρδισε στην πρώτη ομαδική δοκιμασία;

Δείτε εδώ το παράδειγμα που προκάλεσε γέλια:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!