MasterChef: Έξαλλος ο Adrien Bozzolo με το γλυκό – αντιγραφή!

Adrien Bozzolo

"Περιέργως μου θυμίζει κάτι. Μια απλή αναφορά στον σεφ από τον οποίο εμπνεύστηκε… θα έδειχνε την εκτίμηση στον δημιουργό. "

Ο χαμός που ξεκίνησε χθες με αφορμή το γλυκό Pâte sablée που ετοίμασε το Φίλιππος Παπασπύρου για το Masterchef συνεχίστηκε σήμερα με ένα σχόλιο του Adrien Bozzolo.

Ο Adrien Bozzolo έγραψε κάτω από την φωτογραφία της συνταγής του αμφιλεγόμενου γλυκού στον επίσημο λογαριασμό του Masterchef στο Instagram: «Περιέργως μου θυμίζει κάτι. Μια απλή αναφορά στον σεφ από τον οποίο εμπνεύστηκε… θα έδειχνε την εκτίμηση στον δημιουργό. Κυρίως σε ένα τηλεοπτικό κανάλι».

Λίγο αργότερα, ο Φίλιππος Παπασπύρου απάντησε επίσης μέσω Instagram: «Mε αφορμή όλη αυτή την δημοσιότητα που προέκυψε για το γλυκό Pâte sablée θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι κλήθηκα να ετοιμάσω ένα εντυπωσιακό γλυκό, αντάξιο των απαιτήσεων μιας εκπομπής όπως το Masterchef. Έτσι, δημιούργησα μια συνταγή που δεν διατίθεται προς πώληση στα καταστήματά μας με πολλές παράλληλες παρασκευές σε συγκεκριμένο χρόνο, όπως μου ζητήθηκε. Όλες οι συνταγές που συνθέτουν το γλυκό είναι δικές μου. Το «ΣΤΗΣΙΜΟ» του γλυκού το εμπνεύστηκα από online δημιουργικές ιδέες και τάσεις όπως άλλωστε κάνουμε όλοι μας.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!