MasterChef: Έκανε την ανατροπή και όλοι στο πλατό βούρκωσαν

MasterChef

Τι συνέβη και έμειναν όλοι άφωνοι στο MasterChef;

Στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας μπήκαν στο MasterChef, το βράδυ της Παρασκευής, οι παίκτες της μπλε ομάδας μετά την ήττα στην τελευταία ομαδική δοκιμασία. Εκεί, ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο Βάσιλης Μπόλλος και ο Γιάννος Σδούγκος συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και βγήκαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες.

Στη συνέχεια, όμως, η Φανή Ζιώγα κατέβηκε από τον εξώστη και αποφάσισε να κάνει χρήση της κάρτας και να σώσει τον Βάσιλη Μπόλλο!

«Χαίρομαι πάρα πολύ που κερδίσαμε και ζητώ συγνώμη από την κόκκινη ομάδα που δεν είχα την ψυχολογία να προσφέρω πόντο. Παιδιά, συγνώμη που λέω ότι χαίρομαι που κερδίσαμε αλλά εμένα ο στόχος μου είναι αυτός. Και πιο κοντά θα φτάσω με το να κερδίζω όπου κι αν βρίσκομαι. Αν λοιπόν μου στερήσει, Βασίλη, το ότι σου δίνω την κάρτα τον στόχο μου, τουλάχιστον θα το κάνει αλλά εγώ θα έχω κρατήσει την ταυτότητα μου και την αξιοπρέπεια μου ακέραια» σημείωσε χαρακτηριστικά η νεαρή παίκτρια του MasterChef με τους υπόλοιπους να βουρκώνουν και κάποιοι να ξεσπούν σε κλάματα.