MasterChef: Έκαναν την ανατροπή και μπήκαν τελευταίοι στο σπίτι

MasterChef

Άφησαν, για την ώρα, την μαύρη ποδιά και μπήκαν στο σπίτι του MasterChef!

Μια δεύτερη και τελευταία ευκαιρία είχαν οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef, που είχαν πάρει μαύρη ποδιά στις οντισιόν, ώστε να εντυπωσιάσουν τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και να συνεχίσουν στον διαγωνισμό μαγειρικής τουν STAR. Έτσι, τα έδωσαν όλα για όλα στην κουζίνα στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής.

Έχοντας στη διάθεση του μόλις 90 λεπτά για να παρουσιάσουν δύο πιάτα στους κριτές του MasterChef, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να διαχειριστούν το άγχος τους και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ύστερα από την δοκιμή των πιάτων, αρχικά, οι τρεις κριτές του MasterChef αποφάσισαν σε ποιους τρεις θα… μετατρέψουν την μαύρη σε λευκή ποδιά!

Αυτοί ήταν ο Σταύρος, ο Ρωμαίος και η Πωλίνα που ετοίμασαν τα καλύτερα πιάτα και μπήκαν με… φόρα στο κυρίως μέρος του διαγωνισμό μαγειρικής. Οι υπόλοιποι κλήθηκαν να συνεχίσουν τη δοκιμασία τους, ετοιμάζοντας το δεύτερο πιάτο δικής τους έμπνευσεις, προκειμένου να διεκδικήσουν τις δύο τελευταίες λευκές ποδιές και να παράσουν στο σπίτι του MasterChef.

Έτσι ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήρθαν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση μιας και μόνο δύο από όσους είχαν απέναντι τους θα μπορούσαν να συνεχίσουν, ή ορθότερα να αρχίσουν, το ταξίδι στον διαγωνισμό. Και αυτοί είχαν ονόματα!

Ο νεαρός Νίκος, ή αλλιώς Μότο Μότο όπως ζήτησε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον φωνάζει, αλλά και ο Αριστοτέλης έκαναν την μεγάλη ανατροπή και πήραν τα δυο τελευταία εισιτήρια και να συμπληρώσουν την τελική 24αδα του MasterChef 2023.