MasterChef: «Είναι ηλίθια η κοπέλα, θέλω να της ρίξω μπουνιά»

MasterChef

Εξόργισε την Μαρία η ασυλία στο MasterChef!

Κρίση στις σχέσεις των δύο ομάδων του MasterChef, της κόκκινης και της μπλε, έφερε η στιγμή των αποτελεσμάτων της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας που παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του STAR.

Όταν οι Κόκκινοι και οι Μπλε άκουγαν τα σχόλια των τριών κριτών καθώς και τη βαθμολογία τους, λοιπόν, τα… καρφιά έπεφταν βροχή ανάμεσα στους παίκτες ακόμα και της ίδιας ομάδας. «Θα δώσω την ασυλία για τον Αλέξανδρο γιατί έχει κάνει το καλύτερο πιάτο, μαζί με την Μαρία και νομίζω ότι η ασυλία πρέπει να πάει στον άνθρωπο που κάνει το καλύτερο πιάτο» τόνισε χαρακτηριστικά η Πωλίνα που σαν αρχηγός της νικήτριας ομάδας, της μπλε, είχε τη δυνατότητα να δώσει ασυλία σε κάποιον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Μια απόφαση, όμως, που μάλλον δεν βρήκε σύμφωνη την «κόκκινη» Μαρία. «Πετάξατε λοιπόν την ασυλία. Καλά είναι ηλίθια η κοπέλα, θέλω να της ρίξω μπουνιά».

«Απλά ήθελα να αρχίσω να γελάω με τα χάλια τους! Εντάξει, είναι… Δεν πάνε καλά τα παιδιά! Είναι σαν να πέταξαν την ασυλία στα σκουπίδια! Με ποια λογική να ψηφίζεις να δώσεις ασυλία στο καλύτερο πιάτο; Φοβούνται ότι εμείς θα ψηφίζαμε τον Αλέξανδρο; Είμαστε σαν και αυτούς, νομίζουν;» τόνισε η 25χρονη παίκτρια στην κάμερα του MasterChef της Παρασκευής.