MasterChef: Δεν σήκωνε πολλά πολλά από τον εξώστη και τους έβαζε συνεχώς όρια

MasterChef

"Έπρεπε και εκεί να τους βάλω όριο" τόνισε ο αρχηγός των κόκκινων στο MasterChef.

Στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του φετινού MasterChef βρέθηκαν αντιμέτωπες η κόκκινη και η μπλε ομάδα στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο πρόγραμμα του STAR. Αρχηγός της πρώτης βρέθηκε ο Αλέξανδρος, ο οποίος και όρισε με τον πλέον αιχμηρό τρόπο τον Γιώργο Πορφύρη σαν αρχηγό της αντίπαλης ομάδας.

«Έπεσαν οι μάσκες και έχει να κάνει με τον τρόπο που μπήκες στο σπίτι, που εμένα προσωπικά με πείραξε. Κάποιους μάλλον δεν τους πείραξε γιατί μπορεί να έχουν άλλο συμφέρον, δεν ξέρω. Η ασέβεια, η υπεροψία, η ειρωνία και ότι κάποιος μπορεί να υποτιμάει τη νοημοσύνη μου εμένα με πειράζουν. Στο λέω με πολλή αγάπη και αν κάτι χρειαστείς στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα μαζί σου αλλά αυτό με πείραξε. Ήθελα να σου πω ότι εγώ προσωπικά σε μένα, από δω και πέρα, δεν σου το επιτρέπω. Το όριο μου είναι μέχρι εδώ. Μπορείς να το κάνεις αυτό με όποιον θέλεις, το δικό μου όριο όμως είναι εκεί. Καλωσήρθες στο MasterChef» τόνισε ο Αλέξανδρος πριν από την δοκιμασία.

Στη συνέχεια, βέβαια, οι δυο πάγκοι πήραν… φωτιά και οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής με τα πιάτα τους. Μάλιστα, ο Αλέξανδρος έδειξε να μην σηκώνει μύγα – προερχόμενη από τον εξώστη της κόκκινης ομάδας – στο σπαθί του.

Έτσι, όταν ο εξώστης θέλησε να κάνει λίγο χιούμορ με τους συμπαίκτες που βρίσκονταν στον πάγκο, ο αρχηγός τους το έκοψε μαχαίρι με δυο φωνές. «Βλέπω ότι γίνεται ένα παιχνιδάκι με τον εξώστη αλλά εντάξει, ρε παιδί μου. Τους το κόβω αμέσως και το κάνω για το καλό μας. Και γω παίζει να το έχανα στον χαβαλέ. Δηλαδή κάποιος θα έπρεπε να μου βάλει όρια και να μου πει ώπα».

«Προφανώς ο Γιώργος στην αντίπαλη ομάδα λειτουργεί διαφορετικά. Μάλλον έστηνε ένα ένα πιάτο και έφευγε. Οπότε αγχώθηκαν με αυτόν και έπρεπε και εκεί να τους βάλω όριο, να τους πω «παιδιά ηρεμήστε». Δεν έπαιζε τέτοιο θέμα» συμπλήρωσε επίσης, σε άλλο σημείο της δοκομασίας, ο Αλέξανδρος στην κάμερα του MasterChef στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης.