MasterChef: Δεν αποχώρησε τελικά και πολλοί δεν χάρηκαν που γύρισε στο σπίτι

Masterchef

Νέος ή παλιός συνεχίζει στο MasterChef;

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης που αναπλήρωσε στο χθεσινό MasterChef την θέση του Χρήστου Πολιτάκη, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς.

Τα πλεονεκτήματα που είχε η Μαρία Ματσούκαρου με το να αφαιρέσει υλικά για γλυκό από συμπαίκτες της φαίνεται ότι διατάραξαν τις ισορροπίες και προκάλεσαν εντάσεις. Από την χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box στο MasterChef προέκυψαν τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι είχαν τις χειρότερες επιδόσεις. Αυτοί ήταν ο Άγγελος Τσιγκάκος, ο Νίκος Κοντός, ο Νικήτας Φιλιππάκης και ο Βαγγέλης Φυλακτάκης.

Οι τέσσερις τους χάρισαν μία μοναδική δοκιμασία αποχώρησης με πολλές ανατροπές. Το πιάτο αντιγραφής που κλήθηκαν να δημιουργήσουν απαιτούσε ψυχραιμία, μεθοδικότητα κι έμφαση στις λεπτομέρειες. Ωστόσο ένας από τους τέσσερις ήταν αρκετά μακριά από το ζητούμενο και θα έπρεπε να διεκδικήσει ξανά την θέση του στο MasterChef. Ο Νίκος Κοντός θα έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα παλιότερο παίκτη του μαγειρικού διαγωνισμού, που επέστρεψε για να διεκδικήσει κι ο ίδιος μία θέση. Αυτός ήταν ο Σταμάτης Κωβαίος, ο οποίος προσπάθησε να βάλει τα δυνατά του και να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πείσει τους τρεις κριτές: τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Κατά την επιστροφή του Νίκου στο σπίτι του MasterChef, άλλοι χάρηκαν, άλλοι έδειξαν ότι χάρηκαν κι άλλοι δεν χάρηκαν καθόλου, καθώς δεν τον συμπαθούν.