MasterChef: Η ατάκα του Συμεωνίδη στον Βάχο που προκάλεσε αντιδράσεις! «Εμένα θα με μείωνε…»

MasterChef

«Θεωρώ ότι όλη η ψηφοφορία ήταν άδικη. Δεν ήταν τίμια ψηφοφορία αυτή.»

Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης και ο Κώστας Βάχος ήταν οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες τους, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της αρχηγού τους στην ομαδική δοκιμασία, Μάγια Τζουμούτια.

Οι δικαιολογίες για τις ψήφους του Κώστα Βάχου βασίστηκαν ως επί το πλείστον στην… ηλικία, αλλά και στο ότι οι παίκτες δεν ήθελαν να ψηφίσουν την Νικολέτα. Ενώ όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη, οι δικές του στο ότι δεν αποδέχτηκε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογούσε σε λάθη που έγιναν.

Κόλαφος για το MasterChef η παίκτρια που έφυγε μόνη της! «Συμβαίνουν πολλά μέσα στο σπίτι…»
[dfp_ads id=236982]

Τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης για τον Κώστα Βάχο που θα ανταγωνιζόταν για την παραμονή του στο παιχνίδι εξόργισαν κάποιους από τους παίκτες…

«Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως εγώ που αποδέχτηκα τις ευθύνες μου από χθες αποδέχομαι και τις ψήφους και πως άλλα άτομα που αποδέχθηκαν τις δικές τους ευθύνες δεν έγιναν δέκτες ψήφων. Θα ήταν και πιο δίκαιο γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εγώ που είμαι επαγγελματίας να χρειάζεται να ανταγωνιστώ τον Βάχο, ο οποίος δεν είναι. Και δεν θέλω να σε υποτιμήσω Βάχο, αλλά πραγματικά το έχω πει από την αρχή, όταν θα φύγω, όποτε φύγω, έχοντας δίπλα μου πίσω μου και μπροστά μου μάγειρες καλούς. Θέλω να διαγωνιστώ με καλούς ανθρώπους στην μαγειρική. Δεν λέω ότι δεν είσαι καλός, όμως έχεις ακόμα δουλειά. Το ξέρεις και ο ίδιος. Το γνωρίζεις ότι έχεις δουλειά για να φτάσεις σε ένα επίπεδο μαγειρικό. Θα ήθελα πάρα πολύ να παλέψω με τον Χρήστο», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.

MasterChef: Αποχώρησαν δύο παίκτες από το παιχνίδι! Τι συνέβη;

Νικολέτα Γασπαράτου: Το να γυρίσεις και να πεις στον κύριο Βάχο ξέρεις δεν είσαι καλός, εμένα θα με μείωνε.

Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου: Είναι σαν να πιστεύεις ότι ο μάγειρας που έχεις απέναντι σου δεν μπορεί να σε συναγωνιστεί. Ποιος είσαι εσύ που έβγαλες αυτή την απόφαση;

Δημήτρης Τσικίλης: Δεν μπορώ να δεχτώ ότι μπορώ να μειώσω έναν παίκτη που είναι αυτή τη στιγμή μέσα στο παιχνίδι.

Νικολέτα Γασπαράτου: Θεωρώ ότι όλη η ψηφοφορία ήταν άδικη. Δεν ήταν τίμια ψηφοφορία αυτή.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!