MasterChef: Αποκάλυψε το bullying που δέχεται ο συμπαίκτης του

MasterChef

MasterChef: "Θέλει να σπάσει τα νεύρα των παικτών για να μην αποδώσουν. Αυτή είναι η στρατηγική του"

Ο Βασίλης Μπόλλος ήταν ο μεγάλος νικητής στο αποψινό Mystery Box του MasterChef κι οι συμπαίκτες του ήταν πολύ ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα.

Μόνο που ο Σταύρος Λορέντζος αποκάλυψε πως δεν είναι όλα ρόδινα καθώς αποκάλυψε πως ο Βασίλης δέχεται συνέχεια bullying από τον Δημήτρη Ταϊρίδη, με τον οποίο από την αρχή του διαγωνισμού δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις. «Ο Δημήτρης ενοχλεί συνέχεια κι έχει κάνει τα νεύρα του Μπόλλου τσατάλια. Ο Μπόλλος είναι εύθραυστος πολύ και ψυχολογικά και μαγειρικά. Αν δεν του πάει κάτι καλά, κλειδώνει και κενό.

Ο Δημήτρης το έχει καταλάβει αυτό, τον στοχεύει και λέει εδώ είμαστε. Αντί να τον εμψυχώσει και να του πει ότι έκανες super πιάτο, του έλεγε τι πιάτο είναι αυτό που έχεις κάνει και του έκανε bullying. Αυτό φέρνει προβλήματα στην ομάδα και δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Όταν ερχόμαστε σπίτι, τραγουδά τραγούδια για να μας πικάρει μέχρι όταν ερχόμαστε εδώ πέρα στο σαλόνι. Θέλει να σπάσει τα νεύρα των παικτών για να μην αποδώσουν. Αυτή είναι η στρατηγική του. Εγώ δεν του δίνω σημασία κι η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση»