MasterChef: Αποχώρησε τελικά και το ήθελαν πολλοί – «Απίστευτο»

MasterChef

Ποιος αποχώρησε από το MasterChef;

Δοκιμασία αποχώρησης απόψε στο MasterChef κι οι κουζίνες πήραν μπρος ώστε οι υποψήφιοι προς αποχώρηση να ετοιμάσουν τα καλύτερά τους πιάτα.

Αυτήν την εβδομάδα το Mystery Box κέρδισε ο Βασίλης Μπόλλος ενώ στη συνέχεια το Τεστ Δημιουργικότητας ο Γιάννος Σδούγκας. Ο Γιάννος αναδιαμόρφωσε λίγο τις ομάδες, αφού πήρε πίσω στην κόκκινη ομάδα τον Τζόναθαν Χάρτνετ κι έστειλε πίσω στην Μπλε τη Φανή Ζιώγα. Επιπροσθέτως, όρισε ξανά αρχηγό της Μπλε ομάδας τον Δημήτρη Ταϊρίδη, προκαλώντας αντιδράσεις σε ορισμένους συμπαίκτες του.

Από την εξωτερική δοκιμασία, η Μπλε ομάδα ήταν αυτή που γεύτηκε την ήττα κι ο Δημήτρης Ταϊρίδης έβγαλε στον τάκο ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σταύρο Λορέντζο, ο οποίος το είχε ζητήσει. Από τη ψηφοφορία προέκυψαν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση δίπλα στον Σταύρο η Φανή Ζιώγα κι ο Δημήτρης Ταϊρίδης. Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν γλυκό των ζαχαροπλατών Γιάννη Κίκιρα και του Ευγένιου Βαρδακαστάνη.

Ο παίκτης που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και μάλιστα έλαβε και ένα 4άρι στην αποψινή δοκιμασία ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης. Ο εξώστης ήταν όλο χαμόγελο με αυτήν την εξέλιξη κι ο ίδιος εξέφρασε τα παράπονά του για συμπεριφορές που θεωρεί πως εξέλαβε. Ο Βασίλης Μπόλλος, με τον οποίο είχαν έρθει σε αρκετές αντιπαραθέσεις, ανέφερε: «Απίστευτο. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ γιατί ότι έκανε, το έκανε λόγω στρατηγικής».