MasterChef – Αποχώρησε με πληγή από τον διαγωνισμό: «Στη ζωή δέχεσαι πολλά χτυπήματα»

MasterChef

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το MasterChef και άφησε πίσω την ποδιά του;

Ακόμα μια απώλεια έμελλε να μετρήσει το MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο που είδαμε μέσω του STAR στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Κι αυτό μαις και πάλεψαν για την παραμονή στον μαγειρικό διαγωνισμό τρεις παίκτες. Η Χριστίνα, ο Ηλίας και ο Άνχελ.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι του MasterChef κλήθηκαν να δώσουν καλύτερο τους εαυτό, ξανά, προκειμένου να αντιγράψουν ένα πιάτο που τους παρουσίασε ο καλεσμένος σεφ  Γρηγόρης Κίκης. Ένα πιάτο αντιγραφής το οποίο, βεβαίως, δεν θα συγχωρούσε λάθη στη δεδομένη χρονική στιγμή του ριάλιτι μαγειρικής και απαιτούσε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά την σκληρή προσπάθεια των υποψηφίων προς αποχώρηση με τις μαύρες τους ποδιές, ως είθισται, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πιάτα μαζί με τον καλεσμένο τους σεφ, Γρηγόρη Κίκη χωρίς να γνωρίζουν ποιο άνηκε σε ποιον παίκτη.

Οι μικρές αστοχίες έκριναν το αποτέλεσμα το οποίο και για τους περισσότερους, ενδεχομένως, ήταν αναμενόμενο. Την χαμηλότερη βαθμολογία από τα τρία πιάτα απέσπασε εκείνο που είχε δημιουργήσει ο Άχνελ με αποτέλεσμα να είναι αυτός που θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό σε αυτό ακριβώς το χρονικό σημείο για το MasterChef.

«Με συγκίνησε η αγάπη από τα λόγια των παιδιών, δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή. Τα λόγια που είπαν ο κ. Κουτσόπουλος και ο κ. Κοντιζάς. Σήμερα έφαγα σήμερα ένα νοκ άουτ, μια ξάπλα αλλά έτσι είναι η ζωή. Στη ζωή δέχεσαι πολλά χτυπήματα αλλά πρέπει να προχωράς μπροστά » εξομολογήθηκε συγκινημένος ο νεαρός μάγειρας και πρώην πια παίκτης του MasterChef, μιλώντας στην κάμερα, λίγο πριν βγάλει την μαύρη του ποδιά και αποχωρήσει από το πλατό της εκπομπής.