MasterChef: Ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και «έκλεψε» την ποδιά μέσα από τα χέρια της

MasterChef

Ο Νικήτας επανήλθε δριμύτερος στην μαγειρική μονομαχία του MasterChef.

Εύκολη αποδείχθηκε η χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box στο MasterChef, καθώς οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να παρουσιάσουν όμορφα και νόστιμα πιάτα.

Ωστόσο τέσσερις ήταν παίκτες που δεν κατάφεραν να αποδώσουν τα μέγιστα κι οι τρεις chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισαν ότι θα πρέπει να περάσουν από την δοκιμασία της αποχώρησης. Αυτοί ήταν ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, η Στέλλα Κατσέ, η Σέβας Λογοθέτη και ο Νικήτας Φιλιππάκης, οι οποίοι έπρεπε να διαγωνιστούν και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef 2023, στην πρώτη Δοκιμασία Αντιγραφής αυτής της εβδομάδας. Κι οι τέσσερίς τους είχαν βρεθεί ξανά σε δοκιμασία αποχώρησης, αλλά ποιοι κατάφεραν τελικά να βγούνε αλώβητοι και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό γλυκό, όπως τους ζητήθηκε;

Η δοκιμασία αποχώρησης δυσκόλεψε αρκετά τους υποψήφιους προς αποχώρηση, αλλά αυτός που είχε την χειρότερη επίδοση ήταν ο Νικήτας. Ο διαγωνιζόμενος έπρεπε να αντιμετωπίσει έναν εισβολέα από προηγούμενο κύκλο του MasterChef, που επέστρεψε για να διεκδικήσει ξανά την είσοδό του στο σπίτι. Η παίκτρια που εμφανίστηκε στο πλατό ήταν η Λία Μακροστέργιου. Η μαγειρική μάχη των δύο αποδείχθηκε σφοδρή κι οι κριτές δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ στο να πάρουν την τελική απόφαση.

Τελικά ο Νικήτας ήταν αυτός που κέρδισε στα σημεία και μία δεύτερη ευκαιρία στο MasterChef. Η Λία, παρόλο που είχε ένα εξίσου καλό πιάτο, έχασε την ευκαιρία μέσα από τα χέρια της.