MasterChef: Αυτός αποχώρησε κι έχασε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό

Masterchef

Ποιος παίκτης δεν τα κατάφερε στο MasterChef;

Η δεύτερη μέρα των δοκιμασιών του ημιτελικού του MasterChef έλαβε χώρα απόψε και στο τέλος της βραδιάς τίποτα δεν ήταν πια το ίδιο.

Συγκεκριμένα οι final four του διαγωνισμού, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η Ελπίδα Μορφούλη κι ο Νικήτας Μπατσικούρας επιστράτευσαν όλες τις μαγειρικές τους γνώσεις για να λάβουν το χρυσό εισιτήριο για το μεγάλο τελικό. Από την προηγούμενη δοκιμασία ο Παναγιώτης ήταν αυτός που προηγούνταν και σε απόσταση αναπνοής ακολουθούσε η Ελπίδα. Ο δρόμος για τον τελικό απαιτούσε καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο και τίποτα δεν θεωρούνταν ακόμα δεδομένο.

Στην τρίτη δοκιμασία για την πρόκριση στους φετινούς τελικούς, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να πάρουν μέρος στην αγαπημένη και πολυαναμενόμενη δοκιμασία “Follow The Chef”, με οδηγό τον Food & Beverage Manager του MasterChef, chef Νίκο Θωμά και να ακολουθήσουν κατά γράμμα τα βήματά του, χωρίς καμία καθυστέρηση. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η τελευταία δοκιμασία των ημιτελικών, όπου οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον βραβευμένο chef Νίκο Ρούσσο, που είχε μαζί του ένα πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

O παίκτης, που στο τέλος της βραδιάς είχε τη χειρότερη βαθμολογία συνολικά και δεν διεκδικεί πλέον τον τίτλο του MasterChef, είναι ο Νικήτας.