MasterChef: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

MasterChef

Η δοκιμασία του MasterChef που έκρινε αρχηγούς και υποψήφιους προς αποχώρηση...

Το Mystery box του MasterChef έκρυβε άκρως αφροδισιακά υλικά και η Σπυριδούλα τα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο κερδίζοντας το πλεονέκτημα. Από τις τρεις καμπάνες που είχε μπροστά της, διάλεξε λευκή σοκολάτα, raspberries και κάρδαμο για την επόμενη δοκιμασία που έκρυβε μια έκπληξη!

Οι παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν σε ζευγάρια, αλλά ένας – ένας. Αφού ανά 15 λεπτά έπρεπε να αλλάζουν μέχρι να ολοκληρώσουν το πιάτο τους στα 60 λεπτά. Οι νικητές του καλύτερου πιάτου θα ήταν και οι δύο αρχηγοί της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef, ενώ από τα δύο χειρότερα πιάτα θα προέκυπταν οι 4 που θα μαγειρέψουν προς αποχώρηση. Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που δεν θα μαγείρευε σε αυτή τη διαδικασία, είχε το πλεονέκτημα να ορίσει τα ζευγάρια που θα μαγείρευαν μαζί. Τα ζευγάρια ήταν: Ασημίνα – Γιάννα, Χρήστος – Πάνος, Ζαχίρ – Μανώλης, Ιωάννα – Ελίζαμπεθ, Παντελής – Χαράλαμπος, Μαρία – Άλκηστις, Σταμάτης – Τάσος.

Το γλυκό που ετοίμασαν ο Πάνος με τον Χρήστο ξεχώρισε και τους έδωσε τη νίκη σε αυτή τη δοκιμασία. Οι δυο τους θα είναι οι δύο αντίπαλοι αρχηγοί της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας.

Η Ελίζαμπεθ, η Ιωάννα, η Άλκηστις και η Μαρία είναι οι υποψήφιες προς αποχώρηση και θα διαγωνιστούν μαγειρικά για την παραμονή τους στο MasterChef!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!