MasterChef: Αυτό το πιάτο… βατερλό την έστειλε οριστικά στο σπίτι της

MasterChef

Η έκτακτη αποχώρηση λίγο πριν την τελική 10άδα του διαγωνισμού.

Σε μία απαιτητική και «διαβολική» δοκιμασία επιδόθηκαν στο αποψινό (16/4) MasterChef οι 11 από τους 12 εναπομείναντες παίκτες του reality μαγειρικής. Οι διαγωνιζόμενοι είχαν ως βασικό τους αντίπαλο τον χρόνο και επιστρατεύοντας τη δημιουργικότητά τους κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας δύο ελεύθερα πιάτα, διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Αρχικά, ο Λευτέρης παρακολούθησε την όλη δοκιμασία αποχώρησης από την άνεση του εξώστη, αφού κατάφερε να κερδίσει την ασυλία μέχρι την τελική 10άδα του MasterChef στο τελευταίο επεισόδιο. Στην πρώτη φάση της αποψινής δοκιμασίας, οι τέσσερις από τους έντεκα υποψηφίους που παρουσίασαν τα καλύτερα πιάτα βγήκαν από τη ζώνη κινδύνου και ανέβηκαν ανακουφισμένοι στον εξώστη. Αυτοί ήταν ο Νίκος, η Χριστίνα, ο Γιάννης και ο Μάριος.

Μάλιστα, ο Νίκος Κυψίδης αναδείχθηκε ως ο καλύτερος διαγωνιζόμενος της βραδιάς, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ με την παρασκευή του.

Κώστας, Άνχελ, Αλέξανδρος, Βιβή, Σοφοκλής, Ηλίας και Χρήστος έμειναν πίσω για να παλέψουν για την παραμονή τους στο MasterChef, μπαίνοντας ξανά στην κουζίνα με τον χρόνο που τους είχε απομείνει από την πρώτη φάση της δοκιμασίας. Εκεί δεν έλειψαν οι απογοητεύσεις αλλά και τα θετικά σχόλια, όμως για έναν ή μία από τους 7 το μαγειρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του.

Αυτή δεν ήταν άλλη από τη Βιβή, η οποία συγκέντρωσε τα λιγότερο κολακευτικά σχόλια για το πιάτο της.

«Στεναχωριέμαι για την απόδοσή μου αλλά είμαι χαρούμενη με όλους. Το ταξίδι αυτό ήταν έντονο αλλά μπορώ να πω ότι φεύγω όντως πλήρης», δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Βιβή και παραδίδοντας την ποδιά της αποχαιρέτησε την κουζίνα του MasterChef 2024.