MasterChef 3: Έκανε πρεμιέρα ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μαγειρικής!

MasterChef

Χιλιάδες μάγειρες και μαγείρισσες από όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή έχοντας έναν και μοναδικό στόχο στο μυαλό και στην ψυχή τους: να είναι ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδας!

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επέστρεψε στο Star με τον 3ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Αυτή τη χρονιά οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν! Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό!

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Χιλιάδες μάγειρες και μαγείρισσες από όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή έχοντας έναν και μοναδικό στόχο στο μυαλό και στην ψυχή τους: να είναι ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδας!

Περισσότεροι από 500 λάτρεις της μαγειρικής θα έχουν τη μια και μοναδική ευκαιρία να πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη φάση, να φορέσουν δηλαδή την πολυπόθητη ποδιά, αφού πρώτα όμως καταφέρουν να πείσουν τους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, για τις ικανότητες τους.

Δυο, τουλάχιστον, από τους τρεις κριτές του MasterChef πρέπει να πουν το μεγάλο «ΝΑΙ», για να συνεχιστεί το ταξίδι τους. Ένα ταξίδι που για κάποιους θα τελειώσει νωρίς και για άλλους θα συνεχίζεται, όσο αυτοί κατορθώνουν να εντυπωσιάζουν τους τρεις κριτές του MasterChef με τα πιάτα τους.

Οι auditions του MasterChef ξεκίνησαν σήμερα από τη Θεσσαλονίκη. Οι απαιτήσεις των κριτών φέτος είναι ακόμα μεγαλύτερες και οι υποψήφιοι το κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή. Η αναζήτηση του επόμενου MasterChef μόλις ξεκίνησε!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το MasterChef!