MasterChef 2: Ξέσπασε σε κλάματα ο παίκτης! Συγκίνησε τους πάντες με την ιστορία του

MasterChef 2

Ο παίκτης που μεγάλωσε σε μοναστήρι συγκίνησε τους κριτές του MasterChef.

Ο 30χρονος Μάριος Βραχάτης θέλησε να διεκδικήσει την ποδιά του MasterChef φτιάχνοντας ένα λαχταριστό burger προβατίνας για τους τρεις κριτές. «Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου και στους άλλους ότι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω στη ζωή» είπε ο Μάριος ο οποίος παρά την αστοχία του με τα τσιπς πατάτας κατάφερε να κερδίσει την ποδιά του MasterChef. Εκείνο που κέρδισε τους κριτές, αλλά και τους τηλεθεατές, η ζεστασιά του, η ευγένεια του, το πείσμα του, αλλά και η επιμονή του να βλέπει τα πράγματα θετικά παρόλο που στη ζωή του τα πράγματα δεν του ήρθαν εύκολα.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να βγάλω σχολή λόγω οικονομικών προβλημάτων γιατί έχω μεγαλώσει μόνος μου. Από 8 χρονών μένω μόνος μου. Έτυχε να μείνω και στο δρόμο, αλλά όλα καλά. Εκτιμώ κάποιους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Θέλω να τους κάνω υπερήφανους. Είναι οι οικογένεια μου στο μοναστήρι, οι καλόγριες με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Τις εκτιμώ και θέλω να τις βγάλω ασπροπρόσωπες, όπως κι εκείνες με βοήθησαν να βγάλω τη σχολή μου, γιατί δεν θα το έκανα, γιατί είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Μια τετραετία έμενα στο δρόμο μέχρι να πάρω τα πάνω μου και να είμαι καλύτερα» είπε ο Μάριος, που προκάλεσε την έκπληξη, αλλά και την συγκίνηση των τριών κριτών του MasterChef που θαύμασαν το θάρρος του και τη δύναμη του.

MasterChef 2: Έξαλλος ο Κουτσόπουλος! «Δεν έχεις καμία θέση εδώ! Πάρε το πιάτο σου και φύγε»

Η αγωνία του Μάριου ήταν μεγάλη πριν την απόφαση των κριτών, αλλά η χαρά του ακόμα μεγαλύτερη όταν πήρε την πολυπόθητη ποδιά του MasterChef. Τέτοια που, μόλις του την φόρεσαν, την φίλησε, ενώ τα μάτια του δεν σταμάτησαν να δακρύζουν από συγκίνηση.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!