Master Chef – O Δημήτρης Μπέλλος απαντά στον Γιώργο Λασκαρίδη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

"Ο κόσμος είναι χαζός. Παίζουν πρώτα την Μενεγάκη, την Καινούριου και την Σκορδά και μετά εμένα και την Μαρία. Δείτε την πρώτη φωτογραφία Μπέλλου και Μαρίας."

Στην εκπομπή Ratpack βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Μπέλλος ο οποίος μίλησε για τις σχέσεις του στο Master Chefμε τον Γιώργο Λασκαρίδη αλλά και το πως βιώνει το γεγονός ότι πολλές φορές η σχέση του με την Μαρία Μπέη βρίσκεται στο επίκεντρο των εκπομπών.

Σε υπονοούμενα των παρουσιαστών για το αν υπήρξε ερωτική συνεύρεση με την Μαρία Μπέη, ο Δημήτρης απέφυγε να απαντήσει με ένα χαμόγελο. Σχετικά με τον Γιώργο Λασκαρίδη και τις ταραχές που υπήρχαν κατά την διάρκεια του Master Chef ανέφερε ότι «καλά να είναι το παιδί με τα αλεξίπτωτα που ασχολείται. Είχε δίπλα την φωτογραφία της Λότους και στόλιζε εμένα και την Μαρία. Δεν φταίω εγώ, ας είχε κι αυτός το κορίτσι του μέσα (στο παιχνίδι)».

Ο γνωστός μάγειρας δήλωσε σχετικά με το πως διαχειρίζεται όλη την κατάσταση με τους δημοσιογράφους «Ο κόσμος είναι χαζός. Παίζουν πρώτα την Μενεγάκη, την Καινούριου και την Σκορδά και μετά εμένα και την Μαρία. Δείτε την πρώτη φωτογραφία Μπέλλου και Μαρίας.».