Μάρτζυ Λαζάρου: «Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πάντα υπήρχε, λογικό κάποιους να τους ενοχλεί»

Λαζάρου Μενεγάκη

"Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν είναι προσωπική υπόθεση, αφορά όλες τις εκπομπές, ακόμα και αυτές που το κάνουν", σχολιάζει η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» μίλησε η Μάρτζυ Λαζάρου. Τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ συνάντησε ο ρεπόρτερ Αλέξανδρος Ρούτας και μεταξύ άλλων τη ρώτησε για το «καρφί» της Ελένης Μενεγάκη προς τη Φαίη Σκορδά με αφορμή τα σενάρια γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πάντα υπήρχε και θα υπάρχει, πάντα ξεκινούσε πάρα πολύ νωρίς. Τώρα αν αυτό φέτος συμβαίνει πολύ πιο νωρίς απ’ ό,τι το έχουμε συνηθίσει, μπορεί. Πάντα ξέραμε όταν τελείωναν τα συμβόλαια ότι υπάρχουν σενάρια ότι αυτός θα πάει εκεί ή αλλού», δηλώνει η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Είναι λογικό κάποιους αυτό να τους ενοχλεί, ειδικά όταν είναι κάτι που τους αφορά… και είναι και λογικό κάποιους να μην τους επηρεάζει. Για όλους έχει γραφτεί, πρέπει πάντα αυτά τα ρεπορτάζ να έχουν έναν σεβασμό», σημειώνει η δημοσιογράφος του Fay’s Time.

«Και μένα με είχε πειράξει τότε με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, όταν έγραψαν ότι δεν θα είμαι στη δεύτερη χρονιά. Κάνεις υπομονή», παραδέχεται η Μάρτζυ Λαζάρου στη συνέχεια.

Σε σχετική ερώτηση για το «καρφί» της Ελένης Μενεγάκη για τους παρουσιαστές που διαδίδουν φήμες και τηλεοπτικά σενάρια, η δημοσιογράφος αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. «Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία κατηγορία μόνη της. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σου πω το οτιδήποτε για εκείνην», απαντά χαρακτηριστικά.

«Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν είναι προσωπική υπόθεση, αφορά όλες τις εκπομπές, ακόμα και αυτές που το κάνουν. Μερικές φορές αναγκάζεσαι να απαντήσεις, εξαρτάται από το πρόσωπο που τα λέει. Οι τηλεοπτικές κόντρες μερικές φορές είναι αναγκαίο κακό», καταλήγει στις δηλώσεις της στο «I Love ΣουΚού» η Μάρτζυ Λαζάρου.