Μάρτζυ Λαζάρου: «Έχουμε δεχθεί απειλές με τον σύζυγο μου, δυστυχώς δεν είναι κάτι που ελέγχεται»

Μάρτζυ Λαζάρου

"Δεν είναι εύκολο να πρέπει να βγεις από το σπίτι, να βλέπεις αστυνομία και να μην μπορείς να πας ούτε μέχρι το σούπερ μάρκετ" εξηγεί η Μάρτζυ Λαζάρου.

Την Μάρτζυ Λαζάρου υποδέχθηκε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έχει δεχθεί απειλές λόγω της εργασίας του συζύγου της, ο οποίος και ασκεί το επάγγελμα του διαιτητή.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάρτζυ Λαζάρου εκμυστηρεύτηκε στην ηθοποιό πως «βεβαίως έχουμε περάσει και το σημείο του να δεχθούμε απειλές. Τα πράματα είναι γενικά πολύ δύσκολα σε αυτό το κομμάτι, δυστυχώς είναι κάτι το οποίο δεν ελέγχεται. Ειδικά πρόσφατα το περάσαμε για μια ακόμα φορά».

«Φοβήθηκες;» ρώτησε εύλογα η Τζένη Θεωνά με την δημοσιογράφο να τοποθετείται ως εξής. «Φοβήθηκα; 50/50. Ίσως, ξέρεις, έχω εξοικειωθεί με αυτό το πράγματα γιατί όταν γνώρισα τον Τάσο ήταν πάλι σε μια τέτοια διαδικασία. Πάλι δηλαδή είχε προηγηθεί ένα δύσκολο παιχνίδι, πάλι είχαμε μπει σε αυτή τη διαδικασία οπότε τον γνώρισα έτσι. Δεν ξέρεις βέβαια αυτό που θα φτάσει. Δηλαδή έχεις τον φόβο και ειδικά όταν έχει παιδί. Αν ήμασταν μόνο με τον Τάσο θα σου έλεγα πως προσπαθούμε να το διαχειριζόμαστε καλά».

«Υπάρχει και προστασία, εννοείται, είχαμε απευθυνθεί στην αστυνομία. Πολύ περίεργο… Δεν είναι όμως εύκολο να πρέπει να βγεις από το σπίτι, να βλέπεις αστυνομία και να μην μπορείς να πας ούτε μέχρι το σούπερ μάρκετ. Ακόμα και με το παιδί για μια βόλτα, φοβήθηκα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Μάρτζυ Λαζάρου στη νέα της συνέντευξη στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.