Μαρτυρία σοκ για τον Μπεν: «Η αρπαγή του ήταν προμελετημένη, δεν έγινε τυχαία»

«Δεν το υποθέτω, το ξέρω...».

Μια μαρτυρία σοκ για την υπόθεση του μικρού Μπεν παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Συγκεκριμένα, ένας Έλληνας που ζει στη Γερμανία και είχε αποκαλύψει και άλλες πληροφορίες στο παρελθόν, μίλησε στην εκπομπή και με απόλυτη σιγουριά είπε πως η αρπαγή του Μπεν δεν έγινε τυχαία, αλλά ήταν προμελετημένη.

«Έχουν έρθει οι αστυνομικοί εδώ και έχουν πάρει κατάθεση από μένα. Ήρθε ολόκληρο επιτελείο. Έψαξα να βρω από μόνος μου κι άλλες πληροφορίες. Οι αστυνομικοί είπαν πως όταν κατέβουν στην Ελλάδα, είναι να φέρουν τον Μπεν πίσω. Και με το βίντεο που τους έχω δώσει εγώ, βλέπουν μέσα πολλά κοινά πράγματα, αυτά τα επιβεβαιώσαμε εδώ, στο Αμβούργο.

Το ότι το βάλανε μέσα στα καρπούζια και το περάσανε στην Ελλάδα, στην πόλη, από την Κω, αυτό είναι 100% σίγουρο. Το θέμα όμως είναι ότι το τυχαίο, ότι το βρήκαμε στο δρόμο και το πήραμε πάνω στην καρότσα, αυτό δεν είναι αλήθεια. Όλη αυτή η δουλειά ήταν προγραμματισμένη από άτομα από την Κω που είχαν υποδείξει ότι υπάρχει μια οικογένεια που έχει προβλήματα, η κόρη είναι χωρισμένη, έχει ένα μωρό και δουλεύει σερβιτόρα. Ήταν προμελετημένο, δεν το υποθέτω, το ξέρω. Το ξέρω από αυτά που έχω ψάξει».