Μαρτυρία – φωτιά για το έγκλημα στην Κοιλάδα!

Δείτε όλα όσα κατέθεσε στενός φίλος του θύματος.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε ένας φίλος του Θανάση Λάμπρου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός με δύο σφαίρες στο στήθος και στο κεφάλι. Ο μάρτυρας ανέφερε ότι το θύμα είχε πολλά προβλήματα, τόσο στα οικονομικά του, όσο και στην προσωπική του ζωή, τονίζοντας πως δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με την σύζυγό του.

«Οικονομικά ήταν φοβερά χάλια. Δεν είχε καθόλου καλή ζωή, ήταν “σκοτωμένοι” 300 μέρες το χρόνο. Ο άνθρωπος έφευγε και πήγαινε και κοιμόταν στη βίλα, μου έλεγε “πάω να κοιμηθώ εκεί γιατί είμαστε σκοτωμένοι”. Άπειρες φορές αυτό. Του έλεγα γιατί δεν χωρίζει και μου έλεγε ότι είναι το παιδί στη μέση. Μου είχε πει εμένα ο Θανάσης “δεν πάει άλλο φίλε, θα χωρίσω, δεν ξέρω που χρωστάω”. Τελευταία μέρα που έγινε το σκηνικό, έμαθα από γείτονα του σπιτιού ότι έγινε μεγάλη φασαρία στο σπίτι. Δεν ξέρω γιατί φοβάται το χωριό να μιλήσει. Ήταν πολύ φίλος μας και αγαπητό παιδί. Ο άνθρωπος ήταν στην κυριολεξία σκασμένος, με πολλά παράπονα. Εμένα ο ίδιος και αυτό δεν μπορεί να μου το διαψεύσει κανένας».

Μετά την προβολή του βίντεο, τηλεφώνησε στην εκπομπή η μητέρα της συζύγου του Θανάση Λάμπρου, η οποία τόνισε πως όλα αυτά δεν ισχύουν και πως το ζευγάρι είχε πολύ καλή σχέση.