Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Την «πάγωσε» η Ναταλία Γερμανού με την αποκάλυψη της

Μάρθα Λαμπίρη Φεντούροφ

"Παίρνω την συνέπεια των λόγων μου" υπογράμμισε η Ναταλία Γερμανού προς την καλεσμένη της, Μάρθα Λαμπίρη Φεντούροφ.

Την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Παγιδευμένοι» μίλησε για την αγαπημένη της μητέρα ενώ έμελλε να… δεχθεί και μια αποκάλυψη για την σειρά από την παρουσιάστρια.

Ειδικότερα, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλοι θέλουμε να συνεχίσει η σειρά και την επόμενη σεζόν, το κοινό το θέλει επίσης σίγουρα πολύ. Την έχει αγαπήσει πολύ τη σειρά».

«Να πούμε ότι οι Παγιδευμένοι έχουν πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν. Κάνει να το πούμε, όχι;» τόνισε η Ναταλία Γερμανού «παγώνοντας» προς στιγμήν τόσο την καλεσμένη της όσο και τους συνεργάτες της. «Κάνει; Το λέμε; Όχι! Είπα εγώ, σκεπτόμενη πως το ξένο είναι δύο σεζόν, φαντάστηκα και παίρνω την συνέπεια των λόγων μου ότι μάλλον, λογικά φαντάζομαι, αφού το ξένο… Λογικά, θα δείξει! Αν ρωτάς όμως το κοινό θα το κάνει Game of thrones».

«Η μαμά μου είναι ολόκληρη από την Πολωνία! Από εκείνην έχω πάρει μια ευαισθησία και μια όποια γλύκα μπορεί να έχω, μια θετικότητα. Δεν ξεκινάω ποτέ να δω κάποιον προκατειλημένα, έχω μια θετικότητα που ναι την έχω πάρει από την μαμά μου» εξομολογήθηκε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.