Μάρθα Καραγιάννη: Συγκλονισμένος ο Δημήτρης Σούρας για την τελευταία επιθυμία της ηθοποιού

Μάρθα Καράγιαννη

"Όλα αυτά είναι γραμμένα από τη Μάρθα Καραγιάννη, είναι επιθυμίες της Μάρθας και εμείς, οι φίλοι της, οι κολλητοί της, δεν κάνουμε τίποτα άλλα από τις επιθυμίες της".

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε πριν από μερικές μέρες από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Δημήτρης Σούρας, στενός φίλος της ηθοποιού, αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου ποια ήταν η τελευταία επιθυμία της.

«Αύριο στις 12 θα βρεθούμε όλοι για το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη μας Μάρθα Καραγιάννη, στις 12:00, στο Α΄Νεκροταφείο. Μόλις τελειώσει η τελετή θα φύγει η σορός και θα την συνοδεύσουν η Ντόρα Δούμα και η Ελένη η γυναίκα μου. Θα πάνε στη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η καύση. Μετά την καύση θα παραλάβω προσωπικά την στάχτη.

Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση να μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα, πιστέψτε με, είμαι και συναισθηματικά φορτισμένος και άυπνος. Την Τρίτη, πιθανώς, θα πραγματοποιήσουμε την τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη. Θα μου επιτρέψετε αυτή τη στιγμή να μη σας πω ακριβώς τι θα γίνει. Θέλει μια διαδικασία για να σκορπίσουμε την στάχτη της, δεν είναι εύκολο.

Όλα αυτά είναι γραμμένα από τη Μάρθα Καραγιάννη, είναι επιθυμίες της Μάρθας και εμείς, οι φίλοι της, οι κολλητοί της, δεν κάνουμε τίποτα άλλα από τις επιθυμίες της. Η πιο δύσκολη στιγμή εσείς πιστεύετε ότι είναι όλα αυτά που περάσαμε. Η πιο δύσκολη στιγμή θα είναι η στιγμή της Τρίτης», εξομολογήθηκε συγκινημένος ο Δημήτρης Σούρας.