Μάρθα Καραγιάννη: «Έχουν εμφανιστεί πάρα πολλοί από άλλους χώρους στο θέατρο και…»

«Δεν κάθεσαι έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη ηλικία, όπως εχω εγώ, να τον ρωτάς...»

Η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη μίλησε στην εκπομπή «Όλα Καλά» για το γεγονός ότι δεν έκανε οικογένεια, για την τηλεόραση σήμερα και πήρε θέση για τη βράβευση του Σάκη Ρουβά και τα όσα ειπώθηκαν από την Χρυσούλα Διαβάτη.

«Όταν βλέπω τον εαυτό μου στις ελληνικές ταινίες λέω «καλή είναι αυτή η κοπέλα, θα πάει μπροστά». Με βλέπω λιγάκι σαν ξένη, δηλαδη μια άλλη κοπέλα κάνει αυτό που κάνει. Δεν μπορώ να ταυτιστώ με αυτή την Μάρθα που βλέπω, είναι πολλά τα χρόνια.»λέει η Μάρθα Καραγιάννη.

Ποια ερώτηση δεν της αρέσει να της κάνουν στις συνεντεύξεις;

«Τώρα στην ηλικία μου να συζητάμε ποιον είχα και ποιον έχω το θεωρώ και σαχλό. Το θεωρώ σαχλό να απαντήσω και θεωρώ σαχλή και την ερώτηση. Δηλαδη δεν κάθεσαι έναν άνθρωπο που έχει μεγάλη ηλικία όπως εχω εγώ να τον ρωτάς γκομενικά. Είναι άτοπο. Είναι αλλού βασισμένο.»

Για το γεγονός ότι δεν έκανε οικογένεια
«Δεν μετανιώνω που δεν έκανα οικογένεια γιατί πιστεύω ότι αυτό ήταν το ριζικό μου. Έτσι τα σκέφτηκα, έτσι μου ήρθαν. Έδωσα πολύ βάση στα ταξίδια μου που ήταν πάρα πολλά και πολλών ετών, στο θέατρο που το αγαπώ πολύ και που παίρνω ζωή μέσα από αυτό.»

Για την τηλεόραση
«Δεν νομίζω ότι είναι εποχή τώρα για να παίξεις στην τηλεόραση. Έχουν κατέβει τα στάνταρ πάρα πολύ. Είναι μία δουλειά που θέλει πολύ κουράγιο. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά η τηλεόραση. Να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μην αμείβεσαι κανονικά έτσι όπως είναι τώρα.»

Για την βράβευση του Σάκη Ρουβά και τα όσα είπε η Χρυσούλα Διαβάτη
«Τη Χρυσούλα Διαβάτη την αγαπώ πάρα πολύ αλλά δεν συμφωνώ. Κάθε άνθρωπος που θα πατήσει σε αυτό τον χώρο και που θα προχώρήσει, άμα μπορέσει να προχωρήσει, γιατί όχι; Έχουν εμφανιστεί πάρα πολλοί από άλλους χώρους στο θέατρο και τους «ξέρασε» ο χώρος. Άμα δεν τους «ξεράσει», πάει να πει ότι κάνει για αυτό.»

Δείτε εδώ την συνέντευξη της: