Μάρω Λύτρα: «Έγραφαν ότι έχω αυτοκτονικές τάσεις, κάθε τρεις μέρες με έβγαζαν έγκυο»

Μάρω Λύτρα

«Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη, δεν θα βοηθήσει κανέναν στην καριέρα του, άλλα θα κολλήσουν όλοι στο “ειδύλλιο”», είπε η Μάρω Λύτρα.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη έδωσε συνέντευξη η Μάρω Λύτρα. Η τραγουδίστρια μίλησε για το Fame Story, την επιστροφή και τη ζωή της στον Καναδά, αλλά και τον Κώστα Καραφώτη.

«Δουλεύω ως νοσηλεύτρια στον Καναδά και κάνω κάποιες εμφανίσεις με κάτι παιδιά που είναι μουσικοί και είναι φίλοι μου. Ήταν δύσκολο για εμάς που βγήκαμε από ένα παιχνίδι να μας σεβαστούν επειδή γίναμε τόσο διάσημοι, τόσο γρήγορα. Ένιωσα μία συμπεριφορά σαν “δεν είσαι τίποτα εσύ που είσαι από ένα παιχνίδι”, άλλα δεν ήμουν μόνο η Μάρω από το Fame Story. Όταν ήρθε η κρίση στην Ελλάδα, από εκεί που τραγουδούσαμε 5 βράδια, ξαφνικά έγιναν δυο. Εκεί κατάλαβα ότι δεν είναι για έμενα αυτό και γύρισα», είπε αρχικά η Μάρω Λύτρα.

Η Μάρω Λύτρα είπε στη συνέχεια: «Όταν έφυγα από την Ελλάδα έπαθα κατάθλιψη. Μου λείπουν οι πίστες, οι fans μου, μου λείπουν όλα. Την αγαπούσα πολύ αυτή τη δουλειά. Θα μου άρεσε να γυρίσω στην Ελλάδα, άλλα με διαφορετικές συνθήκες. Θα ήμουν πιο έξυπνη αυτή τη φορά. Ένα παιδί με ακολουθούσε παντού και άλλαξε το όνομα του σε Λύτρα. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά άσχημα για έμενα. Κάθε τρεις μέρες με βγάζανε έγκυο. Κάποια στιγμή είχαν γράψει ότι έχω αυτοκτονικές τάσεις».

Κλείνοντας, η Μάρω Λύτρα είπε: «Μου στέλνουν αποσπάσματα από το Fame Story. Δεν θα ήθελα να χάνονται τα παιδιά όπως γίνεται σε άλλα παιχνίδια. Θεωρώ ότι τα παιχνίδια όπως το Fame Story είναι για τους κριτές, για να γίνουν πιο διάσημοι. Χρησιμοποιούν τα παιδιά για τη βραδιά του live και μετά χάνονται.

Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη, δεν θα βοηθήσει κανέναν στην καριέρα του, άλλα θα κολλήσουν όλοι στο “ειδύλλιο”. Όταν ήμουν στο Fame Story έκλαιγα γιατί είχα χάσει τον πάτερα μου και έβαζαν ότι έκλαιγα για τον οποιονδήποτε».