Μάρω Λεονάρδου για το επικό της σαρδάμ: «Με παίρνει η κολλητή μου και με ρωτάει: είπες εσύ κ…λαράκι στον αέρα;»

Μάρω Λεονάρδου

"Ήταν 5:50 το πρωί, νόμιζα ότι τη γλίτωσα. Γι' αυτό θα μείνω στην ιστορία", περιγράφει η Μάρω Λεονάρδου στην κάμερα της ΕΡΤ.

Στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Μάρω Λεονάρδου. Η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην anchorwoman του MEGA θυμήθηκε στιγμές από την τηλεοπτική της καριέρα και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το επικό σαρδάμ που έκανε στην πρωινή εκπομπή «Από Νωρίς» που παρουσίαζε τις σεζόν 2006-08.

«Γι’ αυτό θα μείνω στην ιστορία. Ήταν 5:50 το πρωί, το λέω και εκείνη την ώρα καταλαβαίνω τι έχω πει και λέω: εντάξει τώρα, την έχεις «κάνει», ψύχραιμα, συνεχίζουμε. Δεν ακούω και τίποτα από το κοντρόλ, καμία αντίδραση. 5:50 το πρωί όλοι κοιμούνται, δεν έχουν ακούσει τίποτα, λέω: τη γλίτωσα», περιγράφει η Μάρω Λεονάρδου.

«Περνάνε 15 μέρες, με παίρνει η κολλητή μου και μου λέει: να σου πω, έχεις πει εσύ στον αέρα «κ…λαράκι»; Της λέω «Εγώ; Πού το άκουσες;». Μου λέει «μα βάλε Λαζόπουλο να δεις». Γιατί κάποιοι έξυπνοι – αλλά δεν πειράζει, τη δουλειά τους έκαναν – έπαιρναν τα βίντεο και τα έδιναν στις χιουμοριστικές εκπομπές», συμπληρώνει η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας.

«Στην αρχή λίγο σοκαρίστηκα, γιατί δεν έκανα σαρδάμ. Έκανα ένα. Επίσης, τελικά λέω: έχεις κάνει 21 χρόνια τηλεόραση κάθε μέρα. Για ποια πράγματα σε θυμούνται; Για το «κ…λαράκι», τα 100 χρώματα μαλλιά που άλλαζα ανά δίμηνο γιατί έτσι και την κόρη που σου έκανε το εγγόνι και βγήκε και σου έδωσε συνέντευξη. Εντάξει… δεν είναι και λίγα», καταλήγει χαριτολογώντας η Μάρω Λεονάρδου.