Μάρω Κοντού: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν υπέροχος παρτενέρ, αλλά δεν κάναμε παρέα»

Μάρω Κοντού

«Λυπάμαι και στεναχωριέμαι για τον Φιλιππίδη και τον Χαϊκάλη», λέει η Μάρω Κοντού.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μάρω Κοντού στο Πρωινό και τους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επιλογή της να ακολουθήσει την υποκριτική, τους δύο γάμους της, ενώ αναφέρθηκε και στους Παύλο Χαϊκάλη και Πέτρο Φιλιππίδη.

«Από τη μέρα που γεννήθηκα ζω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ. Έκανα πάντοτε ότι ήθελα εγώ. Πήγαινα πάντα κόντρα για να κάνω ότι ήθελα. Όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με το θέατρο και το χορό, η γιαγιά μου μού είπε “φτου σου πουτ…κι”. Δεν μου έτυχαν άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο. Δεν είχε ακουστεί ποτέ κάτι περίεργο στη δική μου τη γωνιά. Λυπάμαι και στεναχωριέμαι για τον Φιλιππίδη και τον Χαϊκάλη. Δεν μπορώ να κακιώσω και να τους μισήσω. Θα ήθελα να ήταν ψέματα», είπε αρχικά η Μάρω Κοντού.

Η Μάρω Κοντού είπε στη συνέχεια: «Έχω παντρευτεί δύο φορές. Είμαι μόνη μου και δεν μου λείπει ένας σύντροφος αυτή τη στιγμή. Η ελευθερία που έχω σήμερα είναι μοναδική. Ο ένας μου γάμος κράτησε εφτά χρόνια και ο άλλος ένα χρόνο και κάτι. Ένας από τους μεγαλύτερους έρωτές μου ήταν με έναν παντρεμένο ηθοποιό που δεν έχω πει ποτέ. Εκείνος χώρισε κι εγώ δεν το δέχτηκα, έπαθα ψυχοσωματικά. Ένιωθα τύψεις κι ενοχές ότι διέλυσα ένα σπίτι. Τελικά το σπίτι δεν διαλύθηκε».

«Με όσους ηθοποιούς έπαιξα μαζί, γούσταρα. Άλλο όμως να παίζεις και άλλο να κάνεις παρέα έξω. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν υπέροχος παρτενέρ, αλλά δεν κάναμε παρέα. Ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, σούπερ ταλαντούχος. Με τον Γιώργο Κωνσταντίνου κάνουμε παρέα, κανένα ταβερνάκι, τηλέφωνα πολλά. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι πολύ ταλαντούχος. Έχουμε πολλούς ταλαντούχους ηθοποιούς», είπε επίσης η Μάρω Κοντού.