Μάρω Κοντού: «Έκανα τεχνητό τατουάζ για την Γη της Ελιάς»

Μάρω Κοντού

Από τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς στη Μάνη μίλησε η Μάρω Κοντού

Στην κάμερα του «Τι Λες Τώρα» μίλησε η Μάρω Κοντού το απόγευμα της Κυριακής για το ρόλο που ερμηνεύσει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, η «Γη της Ελιάς».

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε πως «η πρόταση συνεργασίας έγινε από τον Ανδρέα Γεωργίου». Μάλιστα όταν έμαθε ότι στη συγγραφή του σεναρίου, ήταν η Βάνα Δημητρίου, ενθουσιάστηκε γιατί «μου αρέσει ο τρόπος γραφής της».

Σχετικά με το ρόλο της Μαρίας, είναι guest, όπως λέει η ίδια, αλλά όχι διεκπεραιωτικός. Πρόκειται για ένα ρόλο κλειδί. «Η γυναίκα που υποδύομαι, η Μαρία, έχει κάνει 15 χρόνια φυλακή και έχει δύο τατουάζ. Για αυτό και έκανα πρώτη φορά στη ζωή μου… τατουάζ και βέβαια αυτό είναι τεχνητό τατουάζ! Μην ξεχνάτε ότι ο ρόλος έχει κάνει 15 χρόνια φυλακή. Στο ένα τατουάζ στο χέρι έχει γραμμένο το όνομα της κόρης της».

Σχετικά με το ελεύθερο χρόνο της, η Μάρω Κοντού δήλωσε ότι «αγαπάω τη μονοναξιά και την κουβαλάω μαζί μου. Έχω τις γλάστρες μου, τη μαγειρική τη ζωγραφική, κάτι γράφω , έχω τις φίλες μου και τη μπιριμπίτσα».

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε «είναι σημαντικό να τα βρεις με τον εαυτό σου και να περάσεις όμορφα την τρίτη ηλικία».