Μάρω Κοντού: «Έγινα έξαλλη, σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»

Μάρω Κοντού

«Να πουν ότι θέλουν, αλλά με τρόπο, όχι χυδαία», είπε η Μάρω Κοντού.

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Μάρω Κοντού, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για διάφορα δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν ότι παίρνει πολλά λεφτά από συντάξεις και πνευματικά δικαιώματα. Η ίδια αναφέρθηκε και στα σχόλια που έγιναν προς το πρόσωπό της και μάλιστα ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

«Έγραφαν για μένα ότι παίρνω τόσα πολλά λεφτά και παραπονιόμουν ότι η σύνταξη του ηθοποιού είναι πολύ μικρή. Πρώτον, δεν έχω πάρει βουλευτική σύνταξη, πολύ απλά γιατί ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής», είπε αρχικά η Μάρω Κοντού.

Η Μάρω Κοντού συνέχισε: «Δεύτερον, έγραφαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 ευρώ το μήνα, μακάρι! 3.000 ευρώ το χρόνο παίρνουμε από τα πνευματικά δικαιώματα. Όσο για τη σύνταξη της ηθοποιού, είναι 770 ευρώ. Με πείραξε πάρα πολύ γιατί μου γράφανε “δεν ντρέπεστε κυρία Κοντού να παίρνετε τόσα πολλά λεφτά”».

«Ένας άλλος έγραφε “άσε μας ρε Μάρω, ψεύτρα”. Έξαλλη έγινα και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Έκατσα και απάντησα σε όλους. Ο τρόπος που με μάλωναν, που με χαρακτήριζαν, με έκανε Τούρκο. Έγινα τρελή γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από μένα. Να πουν ότι θέλουν, αλλά με τρόπο, όχι χυδαία», πρόσθεσε επίσης η Μάρω Κοντού.