Η Μάρω Κοντού απαντά στη Μαίρη Χρονόπουλου: «Κακώς παραπονέθηκε! Δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω…»

Μάρω Κοντού

«Έχουμε να βρεθούμε 22 χρόνια, πολύ πριν το ατύχημα. Χαθήκαμε στη διαδρομή… Άλλος χαρακτήρας από εδώ, άλλος χαρακτήρας από εκεί».

Η Μάρω Κοντού έδωσε συνέντευξη DOT και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για την πικρία που εξέφρασε πρόσφατα η Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ αποκάλυψε πως έχουν να βρεθούν 22 χρόνια.

[dfp_ads id=236982]

«Αρκετός κόσμος μας μπέρδευε με τη Μαίρη Χρονοπούλου. Ειδικά όταν ήμασταν γύρω στα 30, μας μπέρδευαν. “Καλό ταξίδι κυρία Χρονοπούλου”, μου είχαν πει στο αεροδρόμιο και είπα ευχαριστώ. Ήμασταν φίλες στα νιάτα μας, όταν ήμασταν στο Εθνικό θέατρο. Έχω να τη δω 22 χρόνια. Το ξέρω ότι παραπονέθηκε, δεν είδα τη συνέντευξή της, αλλά μου το είπαν. Κακώς παραπονέθηκε, αλλά όχι, δεν με στεναχώρησε.

Ε όχι βέβαια, με τη Μαίρη έχουμε να βρεθούμε 22 χρόνια, πολύ πριν το ατύχημα. Χαθήκαμε στη διαδρομή… Άλλος χαρακτήρας από εδώ, άλλος χαρακτήρας από εκεί. Άλλα τα ενδιαφέροντα του ενός και άλλα τα ενδιαφέροντα της άλλης. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω, έχουμε χαθεί, νομίζω δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Τη συμπαθώ, μαθαίνω τα νέα της…», είπε η Μάρω Κοντού.

Δείτε όσα είπε η Μάρω Κοντού…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!