Μάρκος Σεφερλής: «Ποτέ δεν μπήκα στο lifestyle πηγαίνοντας σε καλέσματα και κάνοντας κοσμική ζωή»

«Στην τηλεόραση δουλεύουν κάποιοι επειδή είναι της παρέας, τους χρωστούν κάποια χάρη και πάει λέγοντας»

Ο ηθοποιός με τον πληθωρικό του χαρακτήρα έκλεβε στις εμφανίσεις του στο J2US το πιο δυνατό χειροκρότημα από τον κόσμο. Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα και τη Μαρία Λεμονιά μίλησε για την απόφαση να πάει στο show του MEGA… 

Ήταν κριτήριο το γεγονός ότι θα βρισκόσασταν έστω και πρόσκαιρα στην επικαιρότητα;

«Δεν το είχα ανάγκη. Τα θέατρά μου είναι πάντα γεμάτα, οι παραστάσεις μου παίζονται στα κανάλια και τις μισές ημέρες της εβδομάδας τις περνάω πηγαίνοντας καλεσμένος σε εκπομπές. Οπότε για ποια επικαιρότητα μιλάμε; Το ότι βρίσκομαι συνέχεια στα φώτα της δημοσιότητας το οφείλω στη δουλειά μου.

Είναι αλήθεια ότι προτού απαντήσετε καταφατικά μιλήσατε με το MEGA για κάποια δική σας εκπομπή την επόμενη σεζόν; 

«Αληθεύει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσε αυτό πρϋπόθεση. Έγινε μία συζήτηση, όπως έγινε και με άλλα κανάλια εκ των υστέρων. Η τηλεόραση μου λείπε γιατί είναι δυνατό μέσο αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτή γιατί υπάρχει πάντα και το θέατρο. Έχω την πεποίθηση όμως πως, όταν δεν είμαι στην τηλεόραση, λείπω στον κόσμο.

Πως κρίνετε το γεγονός ότι ενώ διάφοροι άσχετοι έχουν δική τους εκπομπή αυτή την εποχή, εσείς βρίσκεστε εκτός;

Θα πρέπει να ρωτήσετε τους ανθρώπους των καναλιών γι’αυτό. Το περίεργο είναι ότι, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν ήμουν στην τηλεόραση και δεν δεχόμουν προτάσεις, μετά το J2US οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Και δεν κάνω κάτι διαφορετικό, ούτε άλλαξε ο τρόπος που διασκεδάζω τον κόσμο.

Αυτό δεν σας προβληματίζει;

Εμένα; Τους ανθρώπους των καναλιών πρέπει να προβληματίσει, οι οποίοι χρησιμοποιούν μονίμως τα ίδια πρόσωπα. Στην τηλεόραση δουλεύουν κάποιοι επειδή είναι της παρέας, τους χρωστούν κάποια χάρη και πάει λέγοντας. Εγώ ποτέ δεν μπήκα στο lifestyle πηγαίνοντας σε καλέσματα και κάνοντας κοσμική ζωή με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι. Πάω όπου με πάει η ψυχή μου. Εμένα με στήριξε και με στηρίζει πάντα ο κόσμος.

Διαβάστε ακόμα:

Μάρκος Σεφερλής: «Όταν μιλάω, μιλάω ξεκάθαρα…»

Έλενα Τζαβαλιά: «Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ματώσει για να φτάσει μέχρι εδώ»!