Μάρκος Σεφερλής: Πληρωμένη απάντηση σε Λάκη Λαζόπουλο – «Τον κόσμο να γελάει, αυτό κάνει ο Σεφερλής»

Μάρκος Σεφερλής

«Ας ρωτήσει ένα παιδί τριών χρονών να του απαντήσει τι κάνω», λέει ο Μάρκος Σεφερλής.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής. Ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τους Γιάννη Κακλέα και Λάκη Λαζόπουλο.

«Βγαίνω να απαντήσω σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν επιτρέπεται με το ταλέντο και την ευφυία που έχουν να κάνουν τέτοιες δηλώσεις. Όπως είναι ο Γιάννης Κακλέας. Δεν ήταν δήλωση αυτή, ότι “θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το βαθύ λαρύγγι στο θέατρο παρά τον Σεφερλή”. Κι εκεί του απάντησα ότι αν αισθάνεται περήφανος με αυτό, ας το κάνει.

Κι επειδή μου ζήτησε συγγνώμη μέσω τρίτου προσώπου και συγκεκριμένα μέσω του Σπύρου Μπιμπίλα, σας λέω και το όνομα, είπα ότι προτιμώ τη συγγνώμη να μου τη ζητήσει δημόσια ο ίδιος, όπως έκανε και τη δήλωση», είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής για τον Γιάννη Κακλέα.

Για τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε: «Αν δεν ξέρει ποιος είναι ο Σεφερλής και τι κάνει 32 χρόνια, με δύο θέατρα, τα μεγαλύτερα της χώρας, δικά του, με παραστάσεις χειμώνα καλοκαίρι, με εκπομπές στην τηλεόραση, show, σειρές, ας ρωτήσει ένα μικρό παιδί τριών χρονών να του απαντήσει τι κάνει ο Σεφερλής. Τον κόσμο να γελάει, αυτό κάνει ο Σεφερλής».