Μάρκος Σεφερλής: «Οι μεγάλες ομάδες κάνουν πολλές νίκες, κάνουν και ήττες»

«Όλα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους, δεν θέλουμε να βομβαρδίσουμε τον κόσμο με καινούριες ιδέες».

Μπαίνοντας στην τέταρτη εβδομάδα που η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή είναι στον αέρα απέναντι από αυτήν του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ο ηθοποιός κάνει έναν πρώτο απολογισμό και δηλώνει:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος κι εγώ και οι συνεργάτες μου και το κανάλι. Ο κόσμος μας έχει αγαπήσει. Είναι ένα καινούριο πρωινό, κόντρα σε μια εκπομπή που πλέον έχει γίνει συνήθεια για το ελληνικό κοινό. Καινούρια πραγματάκια μπαίνουν σιγά-σιγά. Όλα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους, δεν θέλουμε να βομβαρδίσουμε τον κόσμο με καινούριες ιδέες. Από την αρχή ήταν σκοπός μου ούτε να παρακολουθούμε τα θέματα της απέναντι εκπομπής για να κάνουμε παραπλήσια ή να βγαίνουμε με κάτι ανάλογο». 

Για την ανατροπή στα νούμερα τηλεθέασης -υπέρ του ΑΝΤ1- που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, ο Μάρκος Σεφερλής είπε: «Αυτό έγινε μια μέρα της εβδομάδας, μετά από 15 εκπομπές. Είναι φυσιολογικό. Όλες οι μεγάλες ομάδες κάνουν πολλές νίκες, κάνουν και ήττες. Δεν αγχωθήκαμε και συνεχίζουμε κανονικά. Ούτε αλλάξαμε κάτι στη διάθεσή μας, ούτε αλλάξαμε θεματολογία, ούτε αλλάξαμε τρόπο έκφρασης».

//www.youtube.com/embed/uKt2WBlk4Xg