Μάρκος Σεφερλής: Οι κριτικές του Γεωργουσόπουλου άλλαξαν τα πράγματα

Τι είπε για το ταμπού που είχε ο κόσμος να παραδεχτεί ότι τον βλέπει;

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στο JOY και το Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη σάτιρα, τον τρόπο που τον αντιμετώπιζε ο κόσμος και τι άλλαζε μετά την κριτική του θεατρικού κριτικού Κώστα Γεωργουσόπουλου, όταν το χαρακτήρισε τον πιο αριστοφανικό ηθοποιό της χώρας μας. Διαβάστε μερος της συνέντευξης του στο JOY:

Για το ταμπού που είχε ο κόσμος να παραδεχτεί ότι τον βλέπει: Είναι πολύς ο κόσμος που με έβλεπε και δεν το παραδεχόταν. Δεν ξέρω γιατί. Τώρα έχουν ανοιχτεί όλοι, λένε πολύ καλά λόγια για εμένα. Όχι μόνο άνθρωποι του χώρου, αλλά και εκτός από αυτόν. Όπως και πολλοί που μου έλεγαν στην αρχή, απλοί άνθρωποι, απλοί θεατές, δε σε γούσταρα, δε μου άρεσες, δεν καταλάβαινα αυτό που έκανες, και τώρα έχω φάει κόλλημα και δεν χάνω παράσταση. Δε με θύμωσε ποτέ και γι’ αυτό δεν άλλαξα πορεία σε αυτό που κάνω. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι κάνω κάτι κακό ώστε να ντρέπομαι γι΄αυτό.

Για τις κριτικές του Κώστα Γεωργουσόπουλου: Σίγουρα οι κριτικές του Κώστα Γεωργουσόπουλου άλλαξαν λίγο τα πράγματα. Οι άνθρωποι του χώρου άρχιζαν να με βλέπουν κάπως αλλιώς. Πιστεύω ότι έτσι με έβλεπαν και πριν, απλά δεν τολμούσαν να το πούνε. Τώρα απενοχοποιήθηκαν και μπορούσαν να δηλώσουν κι αυτοί ότι παραδέχονται τον Μάρκο Σεφερλή κι όλο αυτό που κάνει.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του: