Μάρκος Σεφερλής: Ξάπλωσε και έκανε ρέικι στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»

Μάρκος Σεφερλής

"Παρακαλώ μπορώ να έχω ένα στρωματάκι;" αναρωτήθηκε ο Μάρκος Σεφερλής απευθυνόμενος στους ανθρώπους της παραγωγής.

Για ένα ακόμα απόγευμα, αυτό της Τετάρτης, ο Μάρκος Σεφερλής ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» μέσα από το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια έκπληξη επιφύλασσε, όμως, ο αγαπημένος κωμικός τόσο σε διαγωνιζόμενη όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

«Καλά τα πήγαμε, νομίζω. Χαλάρωσες τώρα, ηρέμησες, κάναμε και ρέικι στο πιάτο. Εμείς πως θα γίνει όμως να κάνουμε ρέικι και να χαλαρώσουμε γιατί εγώ όντως αγχώθηκα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής στην διαγωνιζόμενη του παιχνιδιού, η οποία και του είχε εκφράσει νωρίτερα την ενασχόληση με τις ενεργειακές θεραπείες.

Εδώ μπορούμε είτε σε μια καρεκλίτσα είτε σε ένα κρεβατάκι να ξαπλώσουμε ή να καθίσουμε» αποκρίθηκε άμεσα η παίκτρια για να την προτρέψει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ να περάσουν μπροστά από την κουζίνα και να απλώσουν ένα στρωματάκι κάτω στο πλατό. «Εδώ! Εδώ! Εδώ! Παρακαλώ μπορώ να έχω ένα στρωματάκι;».

Το στρωματάκι λοιπόν ήρθε και ο Μάρκος Σεφερλής ξάπλωσε με μιας πάνω σε αυτό για να αφεθεί εν συνεχεία στις οδηγίες της ειδικού. «Τώρα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να χαλαρώσετε, να μην ακούτε κανέναν και τίποτα. Εμένα θα με ακούτε αλλά λίγο. Πάρτε μια βαθιά ανάσα από τη μύτη, εκπνοή από το στόμα. Αναπνέουμε για πέντε δευτερόλεπτα από τη μύτη και εκπνέουμε για πέντε δευτερόλεπτα από το στόμα. Σκεφτείτε ότι υπάρχει ένα πανέμορφο, άσπρο φως με λίγο πρασινάκι και λίγο μπλε που πέφτει από πάνω από τον ουρανό κατευθείαν ανάμεσα στα φρύδια και στο μέτωπο. Σιγά σιγά εξαπλώνεται στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα».

Για την ιστορία του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, δε, καθ’ όλη τη διάρκεια της «συνεδρίας» στο διπλανό δωμάτιο οι έτερες διαγωνιζόμενες δοκίμαζαν το πιάτο της αντιπάλου τους.