Μάρκος Σεφερλής και Μάνος Ιωάννου πέταξαν μαζί τα βέλη σε Λιάγκα – Σκορδά!

Ο Μάνος ξεκαθάρισε για το ποια είναι η σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού...

Το ένα μετά το άλλο και προς όλες τις κατευθύνσεις έφευγαν τα βέλη στο «Mega με μία» το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της κουβέντας του Μάρκου Σεφερλή με τον Μάνο Ιωάννου. Ναταλία Γερμανού, Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά και Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκαν στο επίκεντρο του σχολιασμού.

«Χθες πέρασες από ένα ειδικό δικαστήριο σε άλλη εκπομπή πρωινή -δεν θέλω να πω όνομα, απέναντι από μας είναι- όπου ακούστηκαν εκεί διάφορα για σένα. Απορώ πώς είσαι ακόμα ελεύθερος, πώς είσαι έξω! Δεν σε συνέλαβαν μετά από όλες αυτές τις κατηγορίες;», ήταν η ερώτηση – καρφί για τον Γιώργο και την Φαίη, στην οποία ο Μάνος απάντησε: «Νομίζω ότι πλέον γελάει και ο κόσμος με αυτό το πράγμα. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του, φαντάζομαι το διακωμωδούν». 

Για το πασχαλινό ταξίδι στο Λονδίνο με τη Ναταλία Γερμανού, ο Μάνος Ιωάννου άφησε να εννοηθεί ότι έγινε σε φιλικό επίπεδο. «Μιλάμε τώρα για τη Ναταλία που ήμασταν δύο χρόνια μαζί, την αγαπώ, την έχω μέσα στην καρδιά μου και εννοείται ότι έχουμε την καλύτερη επικοινωνία. Έχω τα καλύτερα συναισθήματα για εκείνη και αυτό δεν θα αλλάξει. Δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν, ούτε τι κάνει η Ναταλία στη ζωή της, ούτε τι κάνω εγώ στη ζωή μου. Η Ναταλία είναι πολύ ευαίσθητο παιδί και είχαμε μια πολύ ωραία σχέση», ανέφερε χαρακτηριστικά κι επειδή ένιωσε αμήχανα με αυτό το θέμα, ο Μάρκος Σεφερλής πέταξε το δεύτερο καρφί για τους απέναντι: «Ωραία, πήγαινε στον Λιάγκα και την Φαίη να ακούσεις αυτά που έχεις να ακούσεις»!

Και ακολούθησε ο διάλογος:
Μάρκος: «Στο σχολείο την «έπεφτες» στις συμμαθητριές σου ή την «έπεφτες» στις δασκάλες τους»;
Μάνος: «Ο Γιώργος Λιάγκας θα έλεγε κάτι πιο πετυχημένο, να σου πω την αλήθεια».
Μάρκος: «Εντάξει, αυτός το 'χει, εγώ δεν το 'χω».

Σε αυτό το σημείο ήρθε η ώρα και για τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο Μάνος Ιωάννου είχε μια πρόταση: «Σε είχα δει σε μια εκπομπή πριν από 2-3 χρόνια που είχες πάει στον Πέτρο Κωστόπουλο. Είχατε κάνει μια πολύ ωραία συνέντευξη που μετά το διάλειμμα αλλάξατε ρόλους». Ο Μάρκος δείχνοντας ότι δεν θέλει να αναφερθεί καθόλου σε αυτή την κόντρα «πέταξε» ερώτηση για τη Ναταλία: «Όπως εσένα τώρα τη θέση της Ναταλίας την έχει πάρει άλλη στη ζωή σου». Ο ηθοποιός ήταν σαφής: «Καμία δεν έχει πάρει καμία θέση! Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό! Η Ναταλία ξέρει πάρα πολύ καλά ότι έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου». 

Και πώς τέλειωσε αυτή η συνέντευξη; Όπως άρχισε, με βέλος προς Σκορδά – Λιάγκα. «Είναι ελεύθερος ο Μάνος Ιωάννου μετά το χθεσινό δικαστήριο», σημείωσε ο Μάρκος Σεφερλής και πέρασε σε διαφημίσεις..

https://www.youtube.com/embed/OtgBwSRBRI4 .