Μάρκος Σεφερλής: Η απάντηση του στα σχόλια του Δ.Παπανώτα για το Πρωινό mou

«Στην Ελλάδα έχουμε το χούι να κρίνουμε κάτι πριν καν βγει στον αέρα.»

Ο Μάρκος Σεφελής μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλου απάντησε στο σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα από το Happy Day όταν δημοσιοποιήσε τα σχέδια του γαι το πρωινό του MEGA…

Όταν έγινε γνωστό ότι θα αναλάβεις την παρουσίαση του Πρωινού του Mega, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε από τη συχνότητα του Alpha: « Ο Λιάγκας και η Σκορδά στην Τήνο θα κάνουν πάρτι».

Ο Παπανώτας μπορεί να είπε αυτό που λες, αλλά ο παπα-Σωτήρης που είμαι ιερέας στην ενορία μου, είπε οτι θα πάω πολύ καλά! (γελάει) Στην Ελλάδα έχουμε το χούι να κρίνουμε κάτι πριν καν βγει στον αέρα. Και ενώ από τη μία παραπονιόμαστε που δε γίνονται πια πράγματα στην τηλεόραση, μόλις εμφανιστεί κάτι καινούριο αρχίζουμε να το θάβουμε. Τα ίδια δεν έγιναν και με το J2US; Μπορεί να μην ήταν ό,τι καλύτερο αλλά δούλεψαν αρκετοί άνθρωποι και ο κόσμος που το παρακολούθησε πέρασε καλά. Ας βγει πρώτα με το καλό το Πρωινό και εδώ είμαι για να χρωθώ και την επιτυχία και την αποτυχία. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να βγαίνει ο καθένας και να λέει το μακρύ του και το κοντό του, τρει μήνες πριν η εκπομπή ξεκινήσει. Τον Δημήτρη τον ξέρω και πάντα μιλούσε με τα καλυτερα λόγια για εμένα, όπως και εγώ του έχω στείλει κατά καιρούς μηνύματα, γιατί μου άρεσε στις εκπομπές που συμμετείχε. Δε νομίζω ότι το σχόλιο του κρύβει εμπάθεια, απλά βιάστηκε να πάρει θέση για κάτι που πάει να γίνει. Από την άλλη, δεν είναι κακό να κάνει ο Λιάγκας και η Σκορδά πάρτι. Εγώ χαίρομαι όταν χαίρονται οι άνθρωποι. (γελάει)

Πως αντέδρασε η σύχυγός σου Έλενα Τζαβαλιά και ο γιος σου Χάρης όταν τους είπες ότι θα αναλάβεις την πρωινή ζώνη του MEGA;

Η Έλένα ξαφνιάστηκε πολύ όταν της μίλησα για την πρόταση του MEGA και τις πρότεινα να είναι μαζί μου, αλλά της αρέσει που τολμάω και με στηρίζει σε ό,τι κάνω. Ο Χάρης δεν έχει συνειδητοποιήσει ακριβώς τι κάνουν οι γονείς του, ίσως γιατί και εμείς στο σπίτι δεν κουβαλάμε τον αέρα των ανθρώπων της τηλεόρασης ή αυτών που κάνουν μια δουλειά η οποία έχει δημοσιότητα. Δεν του έκανε λοιπόν ούτε κρυο ούτε ζέστη όταν του είπα για το Πρωινό. Από αυτούς που πήρα πολύ θετικά μηνύματα ήταν από τους θεατές της παράστασης που έρχονται στο καμαρίνι και μου λένε: «Τι μας έκανες τώρα που τα παιδιά μας το πρωί δε θα πηγαίνουν στο σχολείο, γιατί θα θέλουν να σε δουν!» (γελάει)

Διαβάστε ακόμα:

Παπανώτας για Σεφερλή: «Ο Λιάγκας στην Τήνο θα έχει κάνει πάρτυ!»

Παπανώτας για Σεφερλή: «Ελπίζω να καταλαβαίνει το ρίσκο που αναλαμβάνει»

Διήμερο στην Κρήτη για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τζαβαλιά

Πρωινό mou: Τι θα δούμε τη σεζόν που έρχεται