Μάρκος Σεφερλής – Γιώργος Λαμπάτος: Συγκινημένοι στην πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση μετά τη δικαστική διαμάχη

Μάρκος Σεφερλής

«Όλοι έχουμε βρεθεί σε άσχημη στιγμή, στον πάτο και ψάχναμε ένα χέρι να μας βοηθήσει. Για μένα βρέθηκε και έπιασα τη ζωή από τα μαλλιά. Ήθελα να κάνω το ίδιο και με τον Γιώργο», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Λαμπάτος, μετά τη δικαστική τους διαμάχη, είναι και πάλι μαζί! Οι δύο ηθοποιοί έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο “Fay’s Time” και τον Χρήστο Λυσσέα, όπου με συγκίνηση μίλησαν για την κόντρα που έλαβε τέλος, αλλά και τη νέα συνεργασία τους.

Μ.Σ.: Οι φιλίες δεν αλλοιώνονται στο χρόνο, συμβαίνουν διάφορά πράγματα, αλλά τα φέρνει έτσι η ζωή να ξανασυναντιέσαι.

Γ.Λ.: Όταν είσαι με τον Μάρκο ξέρεις ότι θα δουλέψεις πολύ, γιατί είναι εργάτης του θεάτρου, αλλά ξέρεις ότι θα περάσεις όμορφα. Μου φαίνεται σαν όνειρο, δεν θα μπορούσα να είμαι σε καλύτερο πλευρό από του Μάρκου.

Μ.Σ.: Ο Γιώργος είχε πάει πίσω συναισθηματικά και επαγγελματικά. Τώρα του δίνεται το περιθώριο να ανακτήσει τον χαμένο εαυτό. Τον αγαπάμε τον Γιώργο, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Ήταν μια κακή στιγμή, κατάλαβε το λάθος του και εδώ βλέπω έναν άλλο Γιώργο.

Γ.Λ.: Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Μάρκος έμεινα άναυδος. Ξεκινάει μια νέα ζωή για μένα.

Μ.Σ.: Δεν κρατάω κακίες και δεν έχω μίσος για κανέναν. Ο Γιώργος, σε μια στιγμή αδυναμίας, έκανε μια λάθος κίνηση, να στραφεί εναντίον μου. Δεν ήθελα να τον καταστρέψω, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Εγώ ήθελα να δικαιωθώ και να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή μου. Ο Γιώργος ζήτησε συγγνώμη και το μόνο που θα μπορούσα να κάνω ήταν να τον συγχωρήσω και να του προτείνω και δουλειά.

Στο κλείσιμο της συνέντευξης, ο Γιώργος Λαμπάτος είπε: «Φυσικά και μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από τον Μάρκο με όλη μου την καρδιά. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν πολύ συγκινητική. Δεν ήξερα αν έπρεπε να τον πλησιάσω. Σηκώθηκε εκείνος και με αγκάλιασε».

Συγκινημένος ο Μάρκος Σεφερλής, απάντησε: «Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μένα δεν είναι τα μπράβο που μου λέει ο κόσμος επειδή τον συγχώρησα. Για μένα, το λέω και συγκινούμαι, είναι όταν βλέπω τον Γιώργο στην πρόβα. Αισθάνομαι ότι έκανα καλό σε έναν άνθρωπο που το είχε ανάγκη, ήθελε να ξαναπάρει τη ζωή στα χέρια του. Όλοι έχουμε βρεθεί σε άσχημη στιγμή, στον πάτο και ψάχναμε ένα χέρι να μας βοηθήσει. Για μένα βρέθηκε και έπιασα τη ζωή από τα μαλλιά. Ήθελα να κάνω το ίδιο και με τον Γιώργο».