Μάρκος Σεφερλής: «Έχουμε κάνει πρόβα για τρεις διαφορετικές ενάρξεις»

Όλα όσα είπαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά μια μέρα πριν την πρεμιέρα τους.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του «MEGA με ΜΙΑ» τη Δευτέρα, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά μίλησαν στους δημοσιογράφους για το άγχος τους, αλλά και τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν.

«Είμαστε έτοιμοι αλλά έχουμε την αγωνία μας έχουμε το άγχος μας, όπως έχουμε σε όλες τις πρεμιέρες, νομίζω όμως ότι θα πάμε πολύ καλά γιατί είμαστε πολύ αγαπημένοι και περνάμε σούπερ στις πρόβες!» είπε η Έλενα Τσαβαλιά.

«Όπως είπε και η προλαλήσασα που τυχαίνει να είναι και σύζυγός μου και την αγαπώ πάρα πολύ και τη λατρεύω, χαίρομαι που θα μοιραστώ το πλατό μαζί της και με τα υπόλοιπα παιδιά. Έχω άγχος για οποιαδήποτε καινούρια δουλειά ετοιμάζω. 

Έχουμε σκεφτεί τρεις διαφορετικές ενάρξεις, έχουμε κάνει πρόβα και για τις τρεις και επειδή εγώ είμαι άνθρωπος απρόβλεπτος και ευτυχώς όλη η ομάδα συμπλέει με την τρέλα τη δική μου συμφώνησε στο να κάνουμε τη Δευτέρα το πρωί την έναρξη που θα επιλέξω εγώ.

Δευτέρα το μεσημέρι κάτσε και δες όλες τις εκπομπές. Έχουμε να ακούσουμε, για όλα αυτά που θα παρουσιάσουμε, για το σκηνικό που δε θα τους αρέσει έτσι κι αλλιώς. Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα. Αυτά που κάνουμε αρέσουν σε εμάς πάρα πολύ και πιστεύω θα αρέσουν και στον κόσμο. Τώρα από εκεί και πέρα ξέρουμε το παιχνίδι ποιο είναι για αυτό στο λέω, το λέω χαριτολογώντας . Έχουν ακουστεί τόσα αρντηικά πριν ξεκινήσουμε. Δε θα βρουν ένα ψεγάδι σε μια τρίωρη ζωντανή εκπομπή; Ένα φως δε μπορεί να σβήσει κατά λάθος; Θα γίνει χαμός.» είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Περισσότερα latest news »