Μάρκος Σεφερλής: «Διαφωνώ με αυτό που συμβαίνει στην ψυχαγωγία γιατί φτάνουμε στο άλλο άκρο»

Μάρκος Σεφερλής

"Είναι σαν να βλέπουμε αυτούς που κάνουν ενημέρωση τόσα χρόνια να βγουν σε ένα σόου για να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να λένε αστειάκια" υπογραμμίζει ο Μάρκος Σεφερλής.

Με αφορμή το νέο τους εγχείρημα στον ΑΝΤ1, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη το Σάββατο. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο λαοφιλής κωμικός αναφέρθηκε στην τηλεπαρουσίαση καθώς εξέφρασε και την διαφωνία με τις ψυχαγωγικές εκπομπές που ασχολούνται την τελευταία διετία με το κομμάτι της ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής παραδέχθηκε αρχικά πως «εννοείται πως θα άφηνα τον ρόλο του παρουσιαστή για ένα σίριαλ. Μα η δουλειά μου δεν είναι παρουσιαστής. Η δουλειά μου είναι ηθοποιός που κάνω και τον παρουσιαστή οπότε είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις. Δεν μου έχει γίνει γιατί ίσως όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταλάβει ότι χαράζω μια πορεία «μοναχική» και ίσως να μην με έχουν φανταστεί σε κάποιο σύνολο μιας τηλεοπτικής σειράς. Για αυτό και κάνω δικές μου τηλεοπτικές σειρές με ανθρώπους που εκτιμώ, εμπιστεύομαι και θέλω να έχω δίπλα μου. Άρα λοιπόν, από τη στιγμή που δεν μου έχει γίνει πρόταση, δεν μου έχει λείψει κιόλας».

«Διαφωνώ με τον πιο ενημερωτικό χαρακτήρα των ψυχαγωγικών εκπομπών. Θέλω να πω ότι η ψυχαγωγία πρέπει να μείνει ψυχαγωγία και να περνάει ο κόσμος καλά. Υπάρχουν οι ειδήσεις, οι ενημερωτικές καθαρά εκπομπές που πρέπει να ασχοληθούν με τα θέματα αυτά γιατί φτάνουμε και στο άλλο άκρο. Υπάρχει ένα θέμα που πραγματικά είναι συγκλονιστικό, ας ασχοληθούν αυτοί που κάνουν ρεπορτάζ και κάνουν ενημέρωση. Είναι σαν να βλέπουμε αυτούς που κάνουν ενημέρωση τόσα χρόνια να βγουν σε ένα σόου για να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να λένε αστειάκια» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μάρκος Σεφερλής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.