Μάρκος Λεζές: «Πήγα να κάνω εξετάσεις και μου βρήκαν ότι έχω καρκίνο βαρβάτο»

Μάρκος Λεζές

"Έχω από την τηλεόραση και το θέατρο, τα μπούχτισα πια" παραδέχθηκε ο Μάρκος Λεζές.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάρκος Λεζές στην κάμερα του Πρωινού την Παρασκευή στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του αποχή, τόσο από το θέατρο όσο και από την τηλεόραση, εκφράζοντας την προσωπική του πικρία καθώς και στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ειδικότερα, ο Μάρκος Λεζές εξομολογήθηκε πως «απέχω από την τηλεόραση και το θέατρο, τα μπούχτισα πια, δεν μπορώ. Η τηλεόραση έχει γίνει πια μια κρεατομηχανή όπου αλέθουν και τους ηθοποιούς και όλα. Με ενοχλεί να βλέπω ηθοποιούς που δεν είναι ηθοποιοί. Και δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί, αλλά είναι και τραγουδιστές που μπαίνουν και κάνουν αυτά. Έχει γίνει ένας αχταρμάς. Ηθοποιός δεν σημαίνει απλώς φως, ηθοποιός σημαίνει… φως, νερό, τηλέφωνο απλήρωτο! Γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα σήμερα».

«Πικράθηκα γιατί δεν μπορείς, ρε παιδί μου, να είσαι ταλαντούχος, να είσαι ταμειακός, να έρχεται ο κόσμος για σένα, να σε αγαπάει και να τρελαίνεται ο κόσμος και να μη σε παίρνουν στο θέατρο και αν είσαι άνεργος».

«Πήγα να κάνω εξετάσεις και μου βρήκαν ότι έχω καρκίνο στον προστάτη και μάλιστα βαρβάτο. Τώρα, δόξα τω Θεώ, είμαι μια χαρά. Ο καρκίνος του προστάτη, αν τον προλάβεις, δεν είναι τίποτα. Αν δεν τον προλάβεις, όμως, χαιρετίσματα. Δεν μπορώ να πω ότι φοβήθηκα γιατί πίστευα πολύ» πρόσθεσε ακόμα ο Μάρκος Λεζές στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.