Μάρκος Λεζές για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά»

Γεωργούλης Λεζές

"Η μεγαλύτερη τιμωρία που πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν ήταν η φυλακή, όχι. Απέχει από το θέατρο και πονάει για αυτό και λυπάμαι γιατί ήταν ταλαντούχος", δηλώνει ο Μάρκος Λεζές.

Ο Μάρκος Λεζές μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Μένια Κούκου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, ενώ εκφράζει την άποψή του για τις καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και του Αλέξη Γεωργούλη.

«Αυτό που κάνει ο Μάρκος Σεφερλής δεν είναι επιθεώρηση, είναι κάτι άλλο. Σάτιρα είναι; Δεν ξέρω, δεν είναι επιθεώρηση πάντως», αναφέρει αρχικά ο Μάρκος Λεζές.

Σε ερώτηση για τα σκάνδαλα στον χώρο του θεάτρου και τις καταγγελίες του ελληνικού #metoo, ο ηθοποιός δηλώνει:

«Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, λένε. Θα αποδειχθεί και στα δικαστήρια. Η μεγαλύτερη τιμωρία που πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν ήταν η φυλακή, όχι. Απέχει από το θέατρο και πονάει για αυτό και λυπάμαι γιατί ήταν ταλαντούχος».

«Εγώ έχω αποχωρήσει από το επάγγελμα από το 2011. Άραξα, άρχισα να γράφω τα βιβλία μου. Με κούρασαν οι επιχειρηματίες. Πάντα υπήρξα το «μαύρο πρόβατο», γιατί πήγαιναν να μου φάνε τα ένσημα κι εγώ κατευθείαν τους έκανα καταγγελία. Έλεγαν: μην το πάρετε αυτόν, είναι συνδικαλιστής», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Μάρκος Λεζές.

«Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές δεν ήθελαν να με βλέπουν πάνω στη σκηνή να βγάζω γέλιο. Ήθελαν να το κάνουν μόνο αυτοί. Από την ώρα που έφτανα στο θέατρο μέχρι τη στιγμή που έφευγα γελούσαν όλοι μαζί μου», αποκαλύπτει στη συνέχεια.