Μάρκελλος Νύκτας: «Βλέπω ότι γελάτε, αν θέλετε να με κόψετε στον αέρα πρέπει να μου το πείτε»

Μάρκελλος Νύκτας

"Αν ήμουν στο Μιλάνο και στο Παρίσι θα ήμουν με τον Gaultier και τον MacQueen. Είμαι εδώ και με "κυνηγούν". Γελάστε, βρε παιδιά, τα ρούχα έχουν χιούμορ", παρατηρεί ο γνωστός σχεδιαστής.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη βρέθηκε ο Μάρκελλος Νύκτας. Ο γνωστός σχεδιαστής χτύπησε το κουδούνι στην «Οδό Ζαρίφη 2» και μίλησε για το πάθος του γύρω από τη μόδα, ενώ παρουσίασε και τις δικές του στυλιστικές προτάσεις για τον φετινό χειμώνα.

«Ο μοντερνισμός δεν είναι να φοράς ένα ρούχο ολόκληρο σαν ασπιρίνη. Πρέπει να το «σπας». Τι ήρθα εγώ εδώ; Για να μιλήσουμε για μένα; Ο σκοπός είναι να μιλήσουμε για την τηλεθεάτρια, πώς θα ντυθεί φέτος τα Χριστούγεννα;», είπε αρχικά ο Μάρκελλος Νύκτας μπαίνοντας στο πλατό του ΟΡΕΝ.

«Χαίρομαι τρομερά που σας γνωρίζω, είδα την πρώτη σας εκπομπή και είπα: τι ωραία εκπομπή, είναι σαν θεατρικό. Να και μια εκπομπή διαφορετική απ’ όλα. Μου αρέσει που βλέπω τα πρόσωπα που γελάνε. Εγώ τώρα πόσο χρόνο έχω; Έχω ένα 5λεπτο; Ένα 10λεπτο; Γιατί αν είναι να με κόψετε στον αέρα, πρέπει να μου το πείτε», είπε στη συνέχεια ο γνωστός σχεδιαστής, παρουσιάζοντας τις στυλιστικές του προτάσεις για τις ημέρες των γιορτών.

«Δεν είναι εύκολο να κάνεις ρούχα, είναι από τα δυσκολότερα επαγγέλματα. Εγώ φαίνεται ότι το είχα στο αίμα μου. Θυμάμαι μία δασκάλα μου είχε πει τότε στο σχολείο: τι κάνεις εκεί; Εγώ είχα paper dolls και σχεδίαζα ρούχα. Και μου λέει: κάτσε και γράψε τώρα 100 φορές τιμωρία», θυμάται ο Μάρκελλος Νύκτας αμέσως μετά.

«Αν ήμουν στο Μιλάνο και στο Παρίσι θα ήμουν με τον Gaultier και τον MacQueen. Είμαι εδώ και με «κυνηγούν». Δεν θα πήγαινα στο My Style Rocks. Γελάστε, βρε παιδιά, τα ρούχα έχουν χιούμορ», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Μάρκελλος Νύκτας.