Μάρκελλος Νύκτας για Αλεξάνδρα Κατσαϊτη: «Πληρώθηκε από μένα, ξεκίναγε το σόου και δεν είχε έρθει ακόμα»

Μάρκελλος Νύκτας

"Δεν είναι καλή βέβαια στη δουλειά της" υπογραμμίζει ο Μάρκελλος Νύκτας.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μάρκελλος Νύκτας, στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε τόσο στην επιστροφή του Fame Story όσο και στη συνεργασία που είχε με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη στο παρελθόν.

Ειδικότερα, ο Μάρκελλος Νύκτας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τώρα δεν θέλω εγώ Fame Story, μη με τρομάζεις! Άσε με στην ησυχία μου! Το έκανα τότε που ήμουν νέος, πριν από μια εικοσαετία. Δεν χρειάζεται, δεν θέλω. Ας πάρουν αυτούς που θέλουν αυτοί, πολύ καλά να πάθουν. Εγώ το έκανα τότε που δεν το είχε κάνει κανένας. Ήμουν ο πρώτος σχεδιαστής που έκανε Fame, όλοι οι άλλοι κάτι στιλίστες ήταν. Δεν καταλάβαινα τι έκανα εκεί πέρα, δεν έβλεπα κανένα επεισόδιο και έκλεινα τα μάτια μου. Δεν άνοιγα την τηλεόραση ποτέ».

«Δεν θέλω ούτε να ακούω τώρα για αυτό! Ούτε ένα επεισόδιο δεν πρόκειται να δω. Δεν θέλω. Ας την πήρε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη τη θέση μου, με γεια της με χαρά της. Σιδεροκέφαλη. Γιατί εμένα ρωτιέται η γνώμη μου; Έπρεπε να με ρωτήσουν προτού την πάρουν για να τους πω ότι τότε που ήμασταν μαζί στο fashion week πληρωνόταν για να κάνει το styling, υποτίθεται. Ξεκίναγε το σόου και αυτή δεν είχε έρθει ακόμα. Πληρώθηκε όμως από μένα αυτή. Δεν με νοιάζει τώρα, καλά έκαναν και την πήραν. Τι με μέλλει εμένα ποια είναι η δουλειά της; Ποτέ δεν πήρε ένα φουλάρι από μένα για να το βάλει σε κανέναν».

«Δεν είναι καλή βέβαια στη δουλειά της όταν αγνοεί έναν άνθρωπο ο οποίος κάνει ρούχα επί τόσα χρόνια» πρόσθεσε, ακόμα, ο Μάρκελλος Νύκτας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.