Μάρκελλος Νύκτας: «Ερχόμαστε μοίρα του ανθρώπου, ερχόμαστε εδώ για να αποτύχουμε και να πεθάνουμε

Μάρκελλος Νύκτας

"Μεγαλώνω και ο χρόνος πραγματικά με σκοτώνει. Μιλάμε για ένα δράκο που παίρνει τα πάντα, εμφάνιση, σκέψεις, έρωτα...", λέει ο Μάρκελλος Νύκτας.

Ο Μάρκελλος Νύκτας μίλησε στο Πρωινό και τον Νίκο Κανάκη για τον χρόνο αλλά κυρίως για το πώς σύμφωνα με τον ίδιο έχει κατά κάποιο τρόπο υποστεί στη ζωή του διάφορους «διωγμούς», όπως είπε.

«Μεγαλώνω και ο χρόνος πραγματικά με σκοτώνει. Μιλάμε για ένα δράκο που παίρνει τα πάντα, εμφάνιση, σκέψεις, έρωτα… Αν ο χρόνος μου αφαιρέσει αυτόν τον μαγνητισμό και τον ερωτισμό που εκπέμπω, τότε δεν έχει νόημα να ζω. Ποιος δεν σκέφτεται τον θάνατο; Όλοι. Αφού έτσι κι αλλιώς έχουμε ένα ραντεβού μαζί του», είπε ο Μάρκελλος Νύκτας.

«Το να είσαι ομοερωτικός δεν είναι επιλογή. Οι άνθρωποι αυτοί έτσι γεννήθηκαν, είμαστε κομμάτια της φύσης και έτσι μας έκανεε ο Θεός. Με πήγε η μαμά μου σε ένα σχολείο που ήταν πρότυπο και στην προτελευταία τάξη πάει να με γράψει και της λένε δεν θα τον γράψουμε τον γιο σας στο σχολείο. Έδιωξαν έναν άνθρωπο για το είναι του, ένα δημιούργημα του Θεού, όλοι με αγάπαγαν, ήμουν η χαρά του σχολείου… Αυτό το πράγμα που έχω είναι φωτοστέφανο.

Κατάφεραν και με έβγαλαν και από τον χώρο της μόδας και από την τηλεόραση. Απλώς και μόνο που το σκέφτομαι αυτό το πράγμα, παγώνει το αίμα στις φλέβες μου. Ένας διωγμός από το σχολείο, ένας διωγμός από ένα σύλλογο, ένας διωγμός από την τηλεόραση.. Φτάνει!

Δυστυχώς, αυτή είναι η μοίρα του ανθρώπο9υ, ερχόμαστε εδώ για να αποτύχουμε και να πεθάνουμε. Αυτό το πράγμα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με συνθλίβει», κατέληξε ο Μάρκελλος Νύκτας.