Μαρκέλλα Γιαννάτου σε Ελένη Μενεγάκη: «Θα σε ερωτευόμουν για πλάκα»

Μαρκέλλα Γιαννάτου

Η απρόσμενη ατάκα από την Μαρκέλλα Γιαννάτου στην Ελένη Μενεγάκη!

Την Μαρκέλλα Γιαννάτου φιλοξένησε η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης, με αφορμή την επιτυχημένη σειρά «Μάγισσα» του ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η όμορφη πρωταγωνίστρια μίλησε για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού στον κόσμο, την περίοδο της εγκυμοσύνης της και τα κριτήρια που αλλάζουν μεγαλώνοντας στο κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Μαρκέλλα Γιαννάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα είμαι καλύτερα από ότι ήμουν πριν από κάποιο καιρό. Νιώθω δυνατή, έχασα και τα κιλά της εγκυμοσύνης. Είχα πάρει 20 κιλά. Δούλευα μέχρι και δέκα ημέρες πριν γυρίσω (σ.σ. στα γυρίσματα της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1). Επανήλθα 15 μέρες αφού γέννησα».

«Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη, όχι. Δεν ήμουν όχι, ακόμη δεν είμαι έτοιμη, αλλά νομίζω ότι με βοήθησε τελικά το γεγονός ότι γύρισα τόσο γρήγορα στη δουλειά».

«Ήμουν τυχερή στην προσωπική μου ζωή, είχα πάντα μεγάλης διάρκειας σχέσεις. Ο θαυμασμός και η καλοσύνη με συγκινούν πολύ. Όταν βέβαια έχεις σωστό κριτήριο, γιατί και το κριτήριο μας αλλάζει μεγαλώνοντας. Με συγκινεί ακόμα το να αγαπάει πολύ του δουλειά του κάποιος και να είναι και καλός σε αυτήν» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρκέλλα Γιαννάτου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.

«Εσένα θα σε ερωτευόμουν για πλάκα δηλαδή, κατάλαβες;» τόνισε, αιφνιδιαστικά, η εντυπωσιακή ηθοποιός με την παρουσιάστρια να ξεσπάσει σε γέλια και να της λέει πως «είσαι γλύκα, πραγματικά».