Μαρίζα Ρίζου: Επιβεβαιώνει τον τσακωμό με τον Χρήστο Μάστορα στο X-Factor

Μαρίζα Ρίζου

"Ποιος είσαι εσύ για να κόψεις τα φτερά ενός ανθρώπου ή να του πεις ότι κάνεις ή δεν κάνεις;" διερωτάται η Μαρίζα Ρίζου

Καλεσμένη στην εκπομπή DOT βρέθηκε η Μαρίζα Ρίζου, όπου μίλησε για την εμπειρία που της άφησε η συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του X-Factor την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Η νεαρή τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι θα το ξανάκανε σίγουρα με τα ίδια πρόσωπα αλλά με διαφορετικούς όρους που μάλλον η παραγωγή δεν θα δεχόταν, ενώ αποκάλυψε ότι ένιωσε τον Στέλιο Ρόκκο αδελφό της.

«Στο X-Factor ήμουν γνωμοδότης, έλεγα απλώς τη γνώμη μου. Η λέξη κριτής έχει κάτι αποδοκιμαστικό, το οποίο δεν θα ήθελα να έχω ποτέ. Σε αυτές τις καρέκλες που καθόμασταν ακόμα και η Ella Fitzgerald να καθόταν και o Freddie Mercury και ο Frank Sinatra, δεν πιστεύω ότι κανένας μπορεί να πει για κανέναν εάν κάνει για τη μουσική ή δεν κάνει. Ποιος είσαι εσύ για να κόψεις τα φτερά ενός ανθρώπου ή να του πεις ότι κάνεις ή δεν κάνεις;» δηλώνει κατηγορηματικά η τραγουδίστρια.

«Στη διάρκεια του παιχνιδιού βρέθηκα σε άβολες καταστάσεις για την ψυχή μου. Τις χειρίστηκα με ευγένεια, θεωρώ. Αυτό που έκανα ήταν να εστιάζω στη χαρά» ανέφερε η Μαρίζα Ρίζου, ενώ παραδέχθηκε: «Εγώ με τον Χρήστο έχω τσακωθεί σε ένα γύρισμα, επειδή έχουμε κανονική σχέση, ανθρώπινη. Είχαμε αβολοσύνες και μεταξύ μας μέχρι να γνωριστούμε αλλά αγαπηθήκαμε και γνωριστήκαμε ουσιαστικά».