Μαρίζα Ρίζου: «Δεν μπορούσα να βγω απ’ το σπίτι μου, πάθαινα κρίσεις πανικού»

Μαρίζα Ρίζου

"Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου, δεν ηρεμούσα ποτέ" εξομολογείται η Μαρίζα Ρίζου

Μία χαλαρή αλλά ουσιαστική κουβέντα έκανε η Μαρίζα Ρίζου στον καναπέ του DOT. Η νεαρή τραγούδιστρια μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη για τις δύσκολες ψυχολογικά στιγμές που βίωσε μέσα στην πανδημία, τις κρίσεις πανικού και τη λύση που βρήκε στην ψυχοθεραπεία.

«Είναι ωραίο να έχει βιώσει κανείς συναισθήματα σε βάθος και είναι πάρα πολύ χρήσιμο να περνάς από τούνελ. Θεωρώ ότι είναι κι αναπόφευκτο. Από την άλλη πλευρά, η ελαφρότητα είναι επιλογή και δε σημαίνει επιφάνεια» ξεκίνησε να λέει η Μαρίζα Ρίζου και πρόσθεσε: «Εγώ πέρασα από ένα τούνελ πάρα πολύ δύσκολο τα προηγούμενα δύο χρόνια με κρίσεις πανικού, φοβερή ταραχή, που δεν ηρεμούσα ποτέ. Ο Covid με βρήκε σε μία πολύ βαθιά υπαρξιακή στιγμή και πέρασα φάση ζωής που δεν μπορούσα να βγω απ’ το σπίτι μου».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Μαρίζα Ρίζου παραδέχθηκε πως βρήκε καταφύγιο στην ψυχοθεραπεία, την οποία πρόκειται να συνεχίσει μέχρι να της πει η ψυχοθεραπεύτριά της ότι το χρειάζεται. «Πήρε τον χρόνο του όλο αυτό. Συνέχισα την ψυχοθεραπεία μου, με την οποία βρέθηκα μπροστά σε πράγματα που ήταν άβολα και αντί να σταματήσω, ζήτησα κι άλλο».